Prințul Harry a început un nou război. Decizia radicală luată la 300 de zile după Megxit

Prințul Harry a început un nou război. Decizia radicală luată la 300 de zile după Megxit
Ce razboi a inceput printul Harry

Ducele și ducesa de Sussex s-au pronunțat cu sinceritate asupra problemelor de când au renunțat la familia regală. Astăzi este o zi mare în lunga și sinuoasa ”călătorie” a lui Harry și Meghan, Ducele și ducesa de Sussex, care marchează a 300-a zi de libertate, după ce Megxit a intrat oficial în vigoare.

Prințul Harry a început un nou război

La 1 aprilie anul trecut, cuplul s-a trezit în conacul de 23 de milioane de dolari pe care îl împrumutaseră de la titanul de la Hollywood, Tyler Perry. Nu s-au mai numit „Sussex Royal” și nu au mai avut rol oficial ca membri activi ai familiei regale.

În weekend, Fast Company a publicat un nou interviu cu Harry, în care el a vorbit despre rețelele sociale, spunând că „timpul a expirat” pentru reforme în această industrie.
„Platformele online dominante au contribuit și au alimentat condițiile pentru o criză a urii, o criză a sănătății și o criză a adevărului”, a spus el.

În februarie anul trecut, ducii de Sussex au vizitat Universitatea Stanford și s-au întâlnit cu cadre universitare înainte ca în decembrie să anunțe un parteneriat între noua lor entitate caritabilă Archewell și Centrul pentru Tehnologie Umană din Stanford, care este „dedicat reinventării radicale a infrastructurii noastre digitale”.

Meghan Markle, cea mai trolată persoană din lume în 2019

În iunie, un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei a confirmat că sprijină Stop Hate For Profit, care cerea agenților de publicitate să boicoteze Facebook din cauza lipsei lor de acțiune privind proliferarea urii pe platforma lor.

În august, Harry a scris o ceva și pentru Fast Company, spunând: „Avem nevoie de o reformă digitală semnificativă” și „Peisajul digital este rău”. În decembrie, cei doi au donat bani Centrului UCLA pentru anchetă critică de internet.

Anul trecut, Meghan le-a spus gazdelor podcastului Teenager Therapy:

„Mi s-a spus că în 2019 am fost cea mai trolată persoană din întreaga lume, bărbat sau femeie”, în timp ce în interviul Harry’s Fast Company a spus că s-au confruntat cu „toată hărțuirea ”.

De altfel, rețeaua Facebook a fost deja dată în judecată de guvernul SUA pentru presupusul eșec de a proteja confidențialitatea utilizatorilor, iar anul trecut a fost introdusă la Washington Actul PACT (cu sprijin bipartisan), care urmărea să oblige companiile de social media să fie mai transparente în ceea ce privește moderarea conținutului.

La începutul acestei luni și înainte de publicarea interviului lui Harry, The Washington Post a raportat: „Facebook, Google și Twitter privesc perspectiva unor noi reglementări dure la Washington”. Meghan și Harry doresc să lupte împotriva efectelor negative ale social-media, după ce Meghan Markle a fost umilită în mod constant pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe