Meghan Markle, la Casa Albă? Cum au dat-o apropiații de gol

Meghan Markle, la Casa Albă? Cum au dat-o apropiații de gol
Meghan Markle, simpatie care ar putea-o duce la Casa Albă, alături de Kamala Harris

Greșelile continuă, ar spune unii, căci, deși asocierea ei cu palatul regal britanic îi cere să fie neutră politic, Meghan Markle este departe de așa ceva, devoalându-și susținerea pentru democrați, dar și având multe cuvinte de laudă la adresa vicepreședintelui ales Kamala Harris. Originea pare-se că a contat, cât și ambiția de a se ridica deasupra condiției sale.

Meghan Markle, simpatie pentru Kamala Harris. Va dezbina familia regală britanică și va cuceri Casa Albă?

Soția Prințului Harry nu a felicitat-o public de fosta senatoare de California, dar este de așteptat ca aceasta să îi fi trimis Kamalei un mesaj privat după succesul ei în alegeri. Chiar dacă Meghan și Harry nu mai sunt membri cu drepturi depline ale casei regale britanice, câtă vreme poartă titlurile de Duci de Sussex, trebuie să stea departe de implicările fățișe în probleme politice.

Pe de cealaltă parte, nici Kamala nu și-a ascuns admirația pentru Meghan; sentiment pe care l-a mărturisit public, prin postări pe Twitter prin care o felicita pe ducesă pentru diferite declarații tranșante.

Kamala Harris

Surse apropiate celor două femei susțin că nu ar fi de mirare ca într-o zi să audă despre o posibilă colaborare, după ce Kamala Harris va fi învestită în funcție. Asta s-ar putea traduce printr-o implicare a lui Meghan Markle la Casa Albă.

În acest timp, alții merg mai departe și susțin că Meghan se vede pe ea atunci când privește către vicepreședintele de culoare. Succesul lui Harris ar putea-o încuraja pe actriță să viseze mai sus, spre o viitoare funcție politică. Dacă acest lucru se va întâmpla, pentru Harry ar fi cel mai dificil, căci asta ar veni cu prețul ruperii definitive de familia regală britanică.

Despre Kamala Harris 

Kamala Devi Harris este un om politic și avocată americană ce ocupă funcția de senator al Statelor Unite pentru California din 2017. În anul 2021 va fi a 49-a persoană care deține poziția de vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii.

Înainte de deschiderea procesului de punere sub acuzare a lui Donald Trump la 16 ianuarie 2020, Harris a pronunțat observații la nivelul Senatului, exprimându-și punctele de vedere cu privire la integritatea sistemului de justiție american și la principiul că nimeni, inclusiv un președinte în exercițiu, nu este deasupra Legea.

Harris i-a cerut ulterior președintelui justiției din Senat, Lindsey Graham, să oprească toate nominalizările judiciare în timpul procesului de punere sub acuzare, aceasta acceptând. Harris a votat pentru condamnarea președintelui sub acuzare de abuz de putere și obstrucționare a Congresului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI