Familia Regală Britanică, umilită de Meghan Markle și Harry. Gestul care i-a scos din sărite

Familia Regală Britanică, umilită de Meghan Markle și Harry. Gestul care i-a scos din sărite
Gestul care i-a scos din sărite

În caz că cineva și-a făcut vreodată griji în legătură cu banii cu care vor fi nevoiți să trăiască Meghan Markle și Prințul Harry, după ce au rupt relațiile cu Familia Regală din Marea Britanie, acum poate sta liniștit. Ce au făcut ducii de Sussex.

Familia Regală Britanică, umilită de Meghan Markle și Prințul Harry

Potrivit publicației ET, Meghan și Prințul Harry vor produce filme și seriale pentru Netflix, în care vor fi incluse programe pentru copii și documentare. Familia Regală este nemulțumită de tot ce fac ducii de Sussex în viața lor personală.

„Viețile noastre, independente una de cealaltă, dar și ca și cuplu, ne-au ajutat să înțelegem puterea spiritului uman: curaj, dar și nevoia de conexiune. Deși prin munca noastră cu diverse comunități am adus lumină asupra oamenilor și cauzelor din întreaga lume, ne vom axa pe crearea de conținut care să informeze și să dea speranță.”, au zis cei doi printr-un comunicat de presă, potrivit verdict.ro.

„Ca noi părinți, realizarea de programe pentru familie are o importanță majoră pentru noi, la fel cum au și istorisirile puternice prin puncte de vedere obiective și adevărate. Suntem încântați să lucrăm cu Ted (Sarandos, co-director executiv și director de conținut pentru Netflix) și echipa de la Netflix a cărei acoperire fără precedent ne va ajuta să împărtășim conținut de impact.”, au adăugat aceștia.

Meghan Markle și Prințul Harry
Familia regală este nemulțumită.

Atenția pe care o primesc ar putea distrage publicul

În plus, atenția pe care ducii de Sussex o primesc ar putea distrage atenție publicului de la munca pe care alți membri ai familiei regale o fac.

Fratele prințului Harry, Prințul William, și soția lui Kate Middleton, au muncit foarte mult în timpul pandemiei cu care ne confruntăm, alături de organizațiile caritabile și au încercat să le acorde sprijin cetățenilor din Marea Britanie și Commonwealth, asemenea tatălui prinților (Prințul Charles) și mama lor vitregă, Camilla.

Ce spun experții regali

Potrivit sursei citate, expertul regal Kate Nicholl a explicat care este motivul pentru care unii membri ai Familiei Regale ar putea fi deranjați de acordul făcut de Meghan Markle și Harry:

„Există unele persoane îngrijorate de faptul că ei vor încasa bani de pe urma legăturilor regale.

Surse apropiate ale cuplului îmi spun că aceștia sunt foarte convinși că tot ceea ce fac va fi într-un ton respectuos față de Regină și Monarhie. Nu va fi în stilul ‚The Crown’ sau al unui documentar regal. Dacă există îngrijorări la Palat, aceștia vor clarifica că nu există motive pentru așa ceva.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI