Meghan Markle nu îl poate părăsi pe Harry niciodată. Motivul este o umilință pentru ea

Meghan Markle nu îl poate părăsi pe Harry niciodată. Motivul este o umilință pentru ea
Meghan Markle nu îl poate părăsi pe Harry niciodată. Motivul este o umilință pentru ea

În ultima vreme ies la iveală tot mai multe controverse în ceea ce o privește pe Meghan Markle. Ultimele istorisiri vorbesc despre compromisuri și despre secrete care ar fi trebuit să fie bine păzite.

Meghan Markle nu-l poate părăsi pe prințul Harry

Meghan Markle trebuie să „se agațe” de prințul Harry, pentru că este „intrarea” ei, conform unei infomrații incendiare a unui autor regal de top. Ingrid Seward, redactorul revistei Majesty, a făcut controversata afirmație.

Ea a enunțat această afirmație la lansarea noii sale cărți „Prințul Philip dezvăluit: un om al secolului său”. Înainte de a-l întâlni pe Harry, la o întâlnire oarbă în iulie 2016, Meghan era deja o actriță desăvârșită.  A fost recunoscută pentru rolul ei de Rachel Zane în drama americană ”Suits”. Cu toate acestea, profilul ei global s-a răscolit după ce a devenit publică întâlnirea cu prințul Harry din octombrie 2016.

”Harry este total fascinat de ea. El o va urma până la marginile pământului, acesta este sentimentul meu. Este obsedat. El este târât ca un sigiliu regal. Și Meghan trebuie să se agațe de Harry pentru că el este intrarea ei, ce altceva este ea, dar o steletă? ”, spune Ingrid Seward.

”Meghan Markle s-a mișcat într-adevăr cu viteza fulgerului”

Harry și Meghan au șocat lumea în ianuarie, când și-au anunțat intenția de a renunța la funcția de membru senior al Familiei Regale. În schimb, cuplul s-a angajat să devină „independent financiar”, împărțind în același timp timpul dintre America de Nord și Marea Britanie.

S-au mutat în California, statul natal al lui Meghan, în martie, cu puțin timp înainte de a intra în blocarea coronavirusului. Recent, cuplul s-a mutat într-o nouă casă de 11,2 milioane de lire sterline din Santa Barbara, în nordul Los Angelesului.

De asemenea, au semnat un mega acord cu Netflix pentru a produce filme, documentare și spectacole pentru copii pentru gigantul de streaming. Seward a afirmat că Harry răspunde foarte mult dorințelor lui Meghan.

Meghan Markle s-a mișcat într-adevăr cu viteza fulgerului
Meghan Markle era deja renumită pentru rolul ei de Rachel Zane în drama americană de succes Suits.

”O nuntă albă strălucitoare nu este potrivită pentru cineva care a făcut-o deja odată, așa cum a făcut Meghan. Este o fată foarte LA, toate acele „Oh Harry…” și toate acele afaceri legate de mâinile lui Meghan. ”, își continuă afirmațiile Ingrid Seward..

De când a renunțat la funcția de regală, Meghan a devenit mai deschisă în ceea ce privesc problemele care îi sunt apropiate sufletului ei. Prințul Harry a fost acuzat că a „profitat” de regalitatea sa fără „a depune eforturi mari” de un comentator regal.

Popularitatea Prințului Harry și a lui Meghan Markle în Marea Britanie a „scăzut”, potrivit ultimelor sondaje. Folosind cel mai recent tracker de favorabilitate regală YouGov ca dovadă, biograful regal Ingrid Seward a arătat „dezertarea” ducelui de Sussex ca motiv principal.

S-a alăturat gazdelor podcast-ului Royally Obsessed, Roberta Fiorito și Rachel Bowie, pentru a discuta diferența dintre percepțiile din Regatul Unit și SUA ale fostelor regii de lucru.

Urmăriți Playtech.ro și pe