Meghan Markle este însărcinată din nou?! Ce au descoperit americanii despre soția Prințului Harry

Meghan Markle este însărcinată din nou?! Ce au descoperit americanii despre soția Prințului Harry
Motivele pentru care toată lumea crede că Meghan Markle este însărcinată a doua oară

Zvonurile conform cărora Meghan Markle ar fi însărcinată din nou par să fie reale. După ce au apărut imagini în care soţia Prinţului Harry pare mai plinuţă la faţă decât de obicei, americanii au făcut o nouă descoperire despre fosta Ducesă de Sussex.

Motivele pentru care americanii cred că Meghan Markle este din nou însărcinată

Archie împlineşte 1 an jumătate, însă părinţii săi par să se fi grăbit să îi facă acestuia un frăţior sau o surioară. Zvonurile din presa din străinătate despre o posibilă sarcină a lui Meghan Markle par să fie reale dacă este să ne luăm după ultimele informaţii. Primele speculaţii au apărut după ce Prinţul Harry şi fosta actriţă au rărit apariţiile în public, aceştia preferând să fie prezenţi la conferinţe doar online.

De asemenea, cei doi au fost surprinşi de paparazzi la o celebră clinică de fertilizare în vitro din Beverly Hills, iar imaginile cu fosta ducesă de Sussex, în vârstă de 39 de ani, ne-o arată mai plinuţă decât de obicei şi filmată întotdeauna de la bust în sus.

Ceea ce a dat şi mai mult apă la moară americanilor este faptul că judecătorul care se ocupă de dosarul în care soţia lui Harry a dat în judecată un ziar britanic a amânat decizia finală cu nouă luni. Este vorba despre acuzaţiile pe care Meghan le aduce publicaţiei Associated Newspapers, care ar fi oferit publicului scrisoarea pe care aceasta i-ar fi trimis-o tatălui ei în urmă cu ceva ani.

Astfel, noul termen de judecată este toamna anului 2021, iar motivaţia amânării ar fi anumite “probleme personale”

Motivele pentru care toată lumea crede că Meghan Markle este însărcinată a doua oară
Motivele pentru care toată lumea crede că Meghan Markle este însărcinată a doua oară

Au recunoscut că îşi doresc doi copii

De când au devenit părinţii lui Archie, Meghan Markle şi Prinţul Harry au spus presei, dar şi celor apropiaţi că îşi doresc să aibă doi copii. Mai mult, un expert regal a explicat că cei doi se grăbesc să îi  ofere un frăţior sau o surioară băieţelului, mai ales că fosta actriţa din “Suits” se apropie de 40 de ani, iar şansele unei sarcini încep să scadă.

“Totul începe să se aşeze destul de bine pentru ei. Au vrut dintotdeauna să aibă doi copii. Iar timpul nu mai este de partea lor din punct de vedere biologic. Erau pregătiţi să încerce din nou să aibă un copil după naşterea lui Archie, imediat ce ar fi fost posibil”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI