Cum au obținut Meghan Markle și Prințul Harry 150 milioane de dolari, dintr-un foc! Regina Angliei va fi uimită

Cum au obținut Meghan Markle și Prințul Harry 150 milioane de dolari, dintr-un foc! Regina Angliei va fi uimită
şi vor călători în jurul lumii în 80 de avioane private

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Marii Britanii au semnat un contract de zile mari. S-a aflat suma colosală pe care cei doi o primesc de la Netflix.

Câţi bani primesc Meghan şi Harry de la Netflix

Prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle au semnat un contract pe doi ani cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV. Aceştia vor realiza de la emisiuni pentru copii, până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit şi vor călători în jurul lumii în 80 de avioane private. După ce au renunţat la titlurile primite şi rolurile avute în Familia Regală a Marii Britanii, cei doi se concentrează pe viaţă de familie, dar şi pe o carieră în televiziune.

„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul într-un comunicat.

Suma vehiculată pentru serviciile oferite este de 150 de milioane de dolari, scriu cei de la Daily Mail. Se pare că planul lor de a deveni independenti din punct de vedere financiar le-a ieşit de minune.

şi vor călători în jurul lumii în 80 de avioane private
şi vor călători în jurul lumii în 80 de avioane private

Revine Meghan pe micile ecrane?

După ce a anunţat logodna cu Prinţul Harry, în 2017, Meghan Markle a decis să renunţe la cariera de actriţă, deşi rolul din serialul “Suits” îi adusese faimă în întreaga lume. Acum, pe buzele fanilor stă o singură întrebare: revine soţia lui Harry pe micile ecrane? Se pare fosta ducesă de Sussex nu doreşte să îşi reia cariera, din păcate pentru admiratorii săi. Cei doi, însă, vor apărea în documentare.

Netflix este o platformă cu 192 de milioane de abonaţi în întreaga lume.

Ducele și ducesa de Sussex au încetat oficial să mai fie membri activi ai familiei regale în aprilie trecut, iar în iulie s-au mutat în California. Aranjamentul cu familia regală poate fi revizuit în 2021, pentru a le oferi lui Harry și Meghan posibilitatea de a se întoarce în familia regală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI