Va fi sfârșitul pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Anunțul experților regali nu mai lasă loc de surprize

Va fi sfârșitul pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Anunțul experților regali nu mai lasă loc de surprize
Printul Harry și Meghan Markle

Despărțirea lui Meghan Markle și a prințului Harry de Familia Regală ar putea fi, din greșeală, „finalizată” dacă „rup tabuurile” cu noul lor proiect, a avertizat un expert regal.

Va fi sfârșitul pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan și prințul Harry au stârnit zgomot printre unii observatori regali și comentatori după ce au anunțat că au semnat un acord pe mai mulți ani cu Netflix. Cu toate acestea, înțelegerea în sine este „destul de respectabilă” și nu ar trebui să provoace nicio problemă în cadrul familiei regale dacă ducele și ducesa de Sussex și-au dedicat timpul ca producători TV pentru a crea documentare despre cauzele în care sunt profund implicați, potrivit autorului regal Robert Lacey.

Totuși, ceea ce ar putea deveni o problemă pentru Coroană ar fi decizia ducilor de Sussex de a participa la un documentar general despre viața lor ca regali și Megxitul, a spus Lacey. El a declarat pentru Express.co.uk: „Singurul semn de întrebare în legătură cu acordul Sussex-ilor cu Netflix este dacă acesta conține, așa cum s-a raportat, planuri pentru un fel de documentar clar. Harry și Meghan au negat că fac un reality show. Dar acest lucru este ușor lipsit de sens, au negat să facă un reality show, dar nu un documentar. Și dacă ar face un documentar despre cum au părăsit Familia Regală și de ce și cum se îndepărtează de Familia Regală, acesta ar putea fi sfârșitul real, care ar putea finaliza ruptura. Asta ar rupe în cele din urmă tabuurile, ar putea fi imposibil ca ei să se întoarcă”.

Ce programe urmează să lanseze Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix

Meghan și prințul Harry și-au anunțat acordul Netflix la începutul lunii septembrie. În declarația lor comună, perechea a spus: „Prin munca noastră cu diverse comunități și mediile lor, accentul nostru va fi pe crearea de conținut care să informeze, dar, de asemenea, să dea speranță. Ca noi părinți, realizarea de programe de inspirație pentru familie este, de asemenea, importantă pentru noi, la fel ca și povestirile puternice printr-un obiectiv adevărat și relatabil.”

Printre programele pe care urmează să le creeze prin noua lor companie de producție, există documentare, programe pentru copii și emisiuni TV informative.
Meghan, care a jucat în mai multe filme și emisiuni TV înainte de a obține un rol de protagonist în drama Suits, nu ar fi intenționat să-și reia cariera de actor. La câteva săptămâni după acest anunț, o sursă a susținut că perechea a avut, printre spectacolele lor în curs de desfășurare, un reality show „de bun gust”.

Netflix a declarat: „Cuplul are deja mai multe proiecte în dezvoltare, inclusiv o serie de docu-uri despre natură și o serie animată care sărbătorește femeile inspiratoare, dar nu dezvăluim niciunul dintre programe în acest moment”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI