Prințul Harry a dezvăluit prin ce trece Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Prințul Harry a dezvăluit prin ce trece Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Prințul Harry, mărturisiri neașteptate

Prințul Harry a făcut câteva dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta. Ce a spus nepotul Reginei Elisabeta a II-a despre soția sa? Prin ce momente trece Meghan Markle? Viața lui a cuprins o altă perspectivă abia după ce a început relația cu mama copilului lui.

Prințul Harry, dezvăluiri dureroase. Prin ce momente grele trece Meghan Markle

Prințul Harry vin cu mărturii neașteptate în cadrul unui interviu pentru revista britanică GQ Magazine. Acesta a susținut că a avut nevoie de ani buni pentru a-și da seama că există prejudecăți, mai cu seamă că a trăit plin de privilegii la Casa Regală a Marii Britanii, dar și ferit de multe lucruri dure desprinse din realitate. Fostul duce de Sussex a adăugat faptul că a devenit coștient de multe lururi abia după ce a început realația cu Meghan, moment în care a văzut mesaje ale oamenilor cu privire la originile soției sale, în contextul în care aceasta provine dintr-o familie mixtă – mama neagră și tatăl alb.

„Chiar și având educația pe care am avut-o, habar nu aveam ce este prejudecata rasială inconștientă. Habar n-aveam că există. Și apoi, cât de trist este să spun, mi-au trebuit mulți, mulți ani să-mi dau seama cum este să trăiești în pielea soției mele „, a spus fostul duce se Sussex pentru GQ Magazine, citată de The Times.

Deși ne aflăm în secolul 21, iar lucrurile se presupune că au evoluat, gândirea multora a rămas înrădăcinată în trecut. Nepotul Reginei a mai adăugat că atunci când orice om își va da seama de prejudecățile rasiale se va reeduca. Cu toate astea, atunci când îți vei da seama vei avea impresia că ai trăit în minciună, iar adevărurile tale și raportul propriu asupra unor persoane devine incomod pe zi ce trece.

În cadrul aceluiași interviu a spus că este nevoie de fiecare dintre noi pentru schimbare, mai cu seamă că sunt multe lucruri pe care oamenii le pot face. Harry a susținut că tocmai din postura de tată încearcă să lase lumea un loc mai bun decât atunci când a găsit-o de dragul viitorului băiețelului său.

Prințul Harry, mărturisiri neașteptate
Prințul Harry, despre prejudecățile rasiale de care a devenit conștient odată cu relația cu Meghan

„Aceasta este o mișcare globală. Trenul a părăsit gara”

„Dar odată ce îți dai seama sau te simți puțin inconfortabil, atunci îți revine a te educa, pentru că ignoranța nu mai este o scuză. Va fi nevoie de fiecare dintre noi pentru a schimba cu adevărat lucrurile și oricine se împotrivește trebuie să se uite îndelung și serios în oglindă. Pentru că, așa cum am spus, acest lucru nu este negru versus alb. Aceasta este o mișcare globală. Trenul a părăsit gara. Dacă nu sunteți în el acum, urcati-vă, deoarece există atât de multe lucruri pe care le putem face. Și, fiind eu însumi tată, cel mai important lucru al vieții, cred, pentru mine, este să încerc să las lumea un loc mai bun decât atunci când ai găsit-o”
Prințul Harry (Sursa: revista GQ Magazine)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI