Meghan Markle a supărat-o teribil pe Regina Elisabeta în ziua nunţii cu Harry. Ce nu ar fi vrut suverana să se întâmple atunci

Meghan Markle a supărat-o teribil pe Regina Elisabeta în ziua nunţii cu Harry. Ce nu ar fi vrut suverana să se întâmple atunci
De ce Meghan a suparat-o pe Regina Elisabeta, in ziua nuntii ei cu Harry

Noi detalii incredibile ies la iveală despre membrii familiei regale engleze, la câteva săptămâni de la moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Meghan Markle ar fi supărat-o pe regretata suverană cu un gest făcut chiar în ziua nunții sale cu Prințul Harry, în mai 2018. Despre ce ar fi fost vorba.

Gestul lui Meghan Markle din ziua nunții sale cu Prințul Harry care a înfuriat-o pe Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a ar fi mustrat-o pe Meghan Markle, chiar în ziua în care fosta actriță americană se căsătorea cu alesul ei, Prințul Harry.

Potrivit celor de la Daily Mail, suverana nu ar fi fost de acord ca Meghan să poarte o rochie albă în ziua nunții sale cu ducele de Sussex, deoarece, potrivit tradițiilor, femeile divorțate ar purta o ținută în altă culoare, în ziua în care merg în fața altarului, de brațul partenerului.

Ducesa de Sussex ar fi refuzat vehement să facă acest lucru, discuție ce ar fi încins spiritele. Decizia lui Meghan Markle ar fi fost văzută precum un act de rebeliune, ce avea să o coste începutul unei relații neplăcute cu Regina Elisabeta.

În plus, o altă nemulțumire a regretatului monarh ar fi reprezentat-o relația tulbure dintre Meghan și tatăl ei, Thomas Markle, scandal ce i-ar fi redus ducesei credibilitatea în fața coroanei britanice.

De ce a certat-o Regina Elisabeta pe Meghan Markle

Acesta nu a fost singurul conflict ce a avut loc între fosta actriță și regretata suverană a Marii Britanii. Autoarea Katie Nicholl a lansat, recent, un volum biografic despre coroana britanică, în care a dezvăluit detalii incredibile despre relația dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a.

Monarhul a certat-o pe soția Prințului Harry pentru felul nepotrivit în care ducesa s-ar fi comportat față de personalul Palatului Buckingham.

În mai 2018, în focul pregătirilor pentru nunta regală, Meghan Markle l-ar fi certat vehement pe unul dintre furnizorii de servicii de catering al Casei Regale Britanice, moment în care Regina Elisabeta ar fi mustrat-o pe viitoarea ducesă, certând-o pentru tonul tăios folosit.

„Meghan, în această familie nu vorbim așa cu oamenii”, i-ar fi spus regina Elisabeta a II-a ducesei de Sussex.

Nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle a avut loc la Capela Sf. George din Castelul Windsor, în data de 19 mai 2018.

Cei doi amorezi s-au cunoscut printr-un prieten comun, care le-a stabilit la o întâlnire pe nevăzute, în 2016. Ducele și ducesa de Sussex au, împreună, doi copii, pe Archie și Lilibet.