Medicul Flavia Groşan și-a spus secretul, în direct la TV: „Schema mea are medicamente comune”

Medicul Flavia Groşan și-a spus secretul, în direct la TV: „Schema mea are medicamente comune”
Flavia Groșan a dezăluit schema de tratament anti-Covid-19

Flavia Groșan și-a dezvăluit cel mai mare secret. Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, controversatul medic a dezvăluit care este schema minune pe care a folosit-o pentru a vindeca mii de români care au fost infectați cu virusul Sars-Cov-2.

Medicul Flavia Groşan și-a spus secretul, în direct la TV

Doctorița Flavia Groșan i-a povestit lui Mihai Gâdea, exclusiv pentru Antena 3, care este schema minune după care medicul a tratat mii de pacienți diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus. Întrebată cât la sută este vorba despre medicamente și cât la sută despre puterea divină, medicul a declarat că nimic nu există fără voia lui Dumnezeu:

„Nimic fără Dumnezeu. Iar eu consider că schema mea de tratament este minunată. Ea trebuie explicată fiecărui pacient în parte. Este incredibilă. Am avut grijă de ea să nu fie distrusă, să nu fie batjocorită. Mi-a fost frică să nu mi-o distrugă, de asta am explicat fiecăruia în parte, iar la sfârșitul consultului am zis .

Schema atacă virusul, îl blochează la negativare. Tratamentul este etiologic, cu claritromicină. Am grijă la simptome, cum ar fi febra. Întăresc claritromicina cu alte medicamente cu rol antiinflamator, iar regina este ventolinul. Nu poate fi aplicată de oricine şi trebuie foarte multă răbdare, încredere și să îți fie drag de ea. Doar vârsta face diferența la pacienţi.”, i-a declarat medicul Flavia Groșan lui Mihai Gâdea, exclusiv pentru Antena 3.

„Fiecare medicament știe ce face”

Numele medicului Flavia Groșan se află pe buzele tuturor românilor, în această perioadă. Doctorița a oferit detalii precise despre celebra ei schemă de tratament, în care combină mai multe medicamente, iar rezultatele sunt mai mult decât îmbucurătoare. Medicul susține că, astfel, a vindecat mii de pacienți care sufereau de coronavirus.

„Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu nu concep pneumologia fără Ventolin.

Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!”, a mai adăugat aceasta, în exclusivitate pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI