Medicii i-au dat o veste cruntă Danielei Crudu. Asistenta TV, operată de urgență

Medicii i-au dat o veste cruntă Danielei Crudu. Asistenta TV, operată de urgență
Daniela Crudu, bătută de iubit. Medicii au decis să o opereze de urgență

Vestea șoc a acestei dimineți a răscolit showbiz-ul românesc. După ce s-a aflat în urmă cu câteva clipe că Daniela a fost bătută cu brutalitate de iubit, acum fanii ei au aflat că va fi operată de urgență.

Daniela Crudu, operată de urgență

Conform surselor cancan.ro, Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul ei cu brutalitate. În urma scandalului dintre ei, Daniela a ajuns la spital de urgență. Crudu a bifat încă o controversă în viața ei amoroasă. Din păcate, deși vrea să-și facă o familie, soarta îi arată cu fiecare bărbat pe care-l întâlnește că nu e momentul să se pună la casa ei. „Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, mărturisea nu cu mult timp în urmă Crudu.

Traumele suferite în urma loviturilor primite de la iubit i-au adus vești triste de la medici. Tânăra are nasul spart, un traumatism cranio-cerebral și o entorsă la gleznă. Mai mult decât atât, o așteaptă alte clipe grele, pentru că urmează să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația. “E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație”, au dezvăluit surse din cadrul unei unități spitalicești, pentru sursa citată.

Daniela Crudu, operată de urgență, după bătăile crunte ale iubitului
Daniela Crudu, operată de urgență după bătăile crunte ale iubitului

Totul s-a petrecut în jurul orei 05:30

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.