Daniela Crudu, snopită în bătaie de iubitul ei. A ajuns în stare gravă la spital FOTO

Daniela Crudu, snopită în bătaie de iubitul ei. A ajuns în stare gravă la spital FOTO
Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de partenerul ei

Daniela Crudu, faimoasa asistentă TV a lui Dan Capatos, a ajuns la spital în stare gravă, duminică dimineața. Bruneta are capul spart, piciorul rupt și multiple traumatisme pe corp, semn că ar fi fost victima unei bătăi crunte, cel mai probabil din partea iubitului ei. În aceste momente, medicii o tratează pe Daniela, iar poliția face mai multe cercetări.

Daniela Crudu, bătută crunt. La spital, în stare gravă

Din primele informații dezvăluite în presă de Marius Niță, realizatorul Cancan.ro, se pare că Daniela Crudu nu a vrut să le dezvăluie medicilor adevărata cauză a traumatismelor ei. Ea ar fi spus că a fost victima unui accident, dar încă nu se știe de ce natură. Tot Marius Niță a dezvăluit la TV că Daniela Crudu ar fi fost bătută chiar în locuința ei din Prelungirea Ghencea.

Paparazzii Spynews au reușit să obțină o poză cu Daniela Crudu, pe targă, la spital
Paparazzii Spynews au reușit să obțină o poză cu Daniela Crudu, pe targă, la spital

Pentru moment, Daniela Crudu nu a vrut să depună plângere la poliție, însă oamenii legii fac cercetări în acest caz. ”Probabil îi este frică de el sau cine știe ce motive are!”, a spus realizatorul TV.

Nu e prima dată când Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Daniela Crudu a mai fost victima bărbaților cu care s-a cuplat. Nu de puține ori ea a ajuns plângând în platoul lui Dan Capatos, povestind că a fost tratată violent de partenerii ei.

Mihai Costea, zis Nilă, este cunoscut pentru relația tumultuoasă cu Daniela Crudu. Acesta a agresat-o de mai multe ori, însă de fiecare dată Crudutza l-a iertat și au continuat să formeze un cuplu. Daniela chiar spera că de această dată a găsit bărbatul potrivit cu care ar putea forma o familie, dar se pare că faptele arată exact contratriul: încă o relație eșuată. Rămâne de văzut ce măsuri va lua poliția împotriva agresorului, în cazul în care actele de violență se vor confirma.