12 apr. 2024 | 14:24

Medic mort la doar 41 de ani! S-a stins în timp ce conducea, lumea medicală este în doliu

Știri generale
Medic mort la doar 41 de ani! S-a stins în timp ce conducea, lumea medicală este în doliu
Medic mort la doar 41 de ani

Un destin frânt la o vârstă fragedă. Moartea subită a unui tânăr specialist a șocat lumea medicală din România. Ștefan Veliceasa a murit, la doar 41 de ani, în timp ce se aflala volanul mașinii sale, circulând pe o stradă din Capitală. Cauza decesului a fost dezvăluită chiar de una dintre pacientele sale.

Un apreciat medic din România a murit la doar 41 de ani

Lumea medicală de la noi din țară plânge dispariția prematură a unui specialist cu o carieră de admirat.

Ștefan Veliceasa, unul dintre cei mai apreciați medici de familie din cadrul Clinicii Sfânta Maria, a murit. Un profesionist desăvârșit, s-a remarcat prin contribuția pe care a avut-o în combaterea pandemiei de COVID-19, dar și prin modul ireproșabil în care îi trata pe pacienții care îi treceau pragul cabinetului.

Care a fost cauza morții

Una dintre pacientele sale, dar și prietenă, a dezvăluit cauza morții medicului. Se pare că Ștefan Veliceasa a suferit un AVC în timp ce se afla la volanul autoturismului său, circulând pe străzile din București.

„Am înțeles că sambătă ar fi făcut un AVC, în timp ce conducea mașina proprie în București. Nu știam să aibă nicio problemă de sănătate. Nu am reușit să iau legătura cu familia lui, nici măcar cu mama lui.

Mama lui suferea de mult timp de o boală incurabilă. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. El a fost cel care a ținut-o în viață în ultimii ani. Trecând prin trei infectării cu Covid și pe fond de citostatice și alte probleme de sănătate a fost foarte greu.

A fost un profesionist un om cu pregătire extraordinară. A fost un om dedicat profesiei lui și un om care s-a implicat în știința medicală”, a spus Ramona Lăzuran.

Te-ar putea interesa și: Medicul Cătălin Cîrstoiu, dezvăluire neaşteptată despre Traian Băsescu. „Eram un copil, aveam 23 de ani”. De ce nu a fost de acord să candideze la Primăria Capitalei

„Ți-ai salvat mama de atâtea ori, iar pe tine n-ai putut”

Pe platformele de social media au apărut deja mesaje de condoleanțe. Cunoscuții săi sunt șocați de moartea fulgerătoare a bărbatului care nu ar fi avut nicio problemă medicală diagnosticată.

„Stefan Veliceasa ne-ai redus la tacere… Ai salvat atat de multi oameni in pandemia de CoVid si nu numai, ti-ai salvat mama de atatea ori, iar pe tine n -ai putut. Asa erai tu, DOAR pentru ceilalti.

Un DOCTOR extraordinar si un prieten pe care l-am iubit enorm … Atat de devreme om perfect … Dumnezeu sa te ierte si sa te aseze cu cei drepti

Iti multumim pentru tot, Stefan”, a scris o apropiată a medicului pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Cel mai mare medic român, fiul nelegitim al lui Franz Liszt. Carol Davila s-a îmbolnăvit de holeră și tifos, îngrijindu-și pacienții. A înființat primul orfelinat din țară

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Cei mai buni mici. Rețeta vânată de toată țara a fost dezvăluită
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se verifică banii românilor! Legea a fost adoptată marți, pe 30 Aprilie
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro