Matei Stratan, super gest pentru Andreea Raicu, de ziua ei. Se vede clar că e topit după ea

Matei Stratan, super gest pentru Andreea Raicu, de ziua ei. Se vede clar că e topit după ea
Matei Stratan a făcut un gest superb pentru Andreea Raicu de ziua sa de naștere

Fanii Andreei Raicu sunt extrem de încântați de zvonurile care arată faptul că un bărbat ar curta-o. Și nu e vorba despre orice bărbat, ci chiar Matei Stratan. Ce s-a întâmplat de ziua vedetei?

Matei Stratan, surpriză pentru Andreea Raicu de ziua ei

Matei Stratan este unul din cei mai frumoși domni din showbiz-ul românesc și a avut de-a lungul timpului la braț multe femei râvnite de toată lumea. Două dintre cele mai cunoscute sunt Laura Cosoi și Mădălina Ghenea. Cu celebrul model internațional are și o fetiță care locuiește doar cu ea.

Iată că ochii lui sunt acum îndreptați spre Andreea Raicu despre care se zvonește că ar curta-o intens. Aceasta a împlinit vârsta de 44 de ani, prilej bun pentru a-i arăta că este interesat și că o prețuiește. Fosta prezentatoare de televiziune s-a serbat în Toscana, acolo unde a avut parte de o surpriză în miez de noapte.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare extrem de emoționată, iar în fața ei cu o prăjtură și o lumânare. Este bine cunoscut că în urmă cu foarte puțin timp Andreea și Matei au petrecut clipe frumoase și relaxante pe o îmbarcațiune de 8 milioane de euro ce aparține afaceristului.

Vedeta are o relație apropiată chiar și cu părinții bărbatului. Cu toate că multe ar fi detaliile care să indice o relație, niciunul din cei doi nu a recunoscut oficial: “Nu sunt împreună cu Andreea Raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a spus, în urmă cu ceva timp, Matei Stratan,, pentru Playtech.ro.

Mulți se întreabă dacă frumoasa are de gând să-și pună pirostriile: “La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”. 

”Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni’

“Cred că aș fi o mămică minunată. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată”
Andreea Raicu (Sursa: La Măruță)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI