Ce a făcut Matei Stratan pentru Andreea Raicu. Mădălina Ghenea se va supăra cu siguranță EXCLUSIV

Ce a făcut Matei Stratan pentru Andreea Raicu. Mădălina Ghenea se va supăra cu siguranță EXCLUSIV
Ce a făcut Matei Stratan pentru Andreea Raicu?

Andreea Raicu, fost fotomodel și vedetă tv, s-a întors din concediul petrecut în Grecia cu un inel nou și scump, dar și extrem de fericită. Deși faptele întăresc ideea unei relații amoroase cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, ei încă nu au făcut un anunț oficial.

Ce a făcut Matei Stratan pentru Andreea Raicu?

Fosta vedetă tv s-a întors, recent, dintr-o vacanță petrecută în Grecia, despre care a și vorbit, de altfel, într-o emisiune tv. Andreea Raicu a omis și a evitat subtil să spună însă unde și cu cine a petrecut, dar, în schimb, a lăsat o portiță deschisă că s-ar putea să devină mamă în viitorul apropiat:

“Cred că aș fi o mămică minunată. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.

M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată”, a spus, recent, Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Unde și-a petrecut vacanța fosta prezentatoare de televiziune?

  • Andreea Raicu a petrecut vacanța pe iahtul de 8 milioane de euro al lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Reporterii playrtech.ro au aflat că Andreea Raicu i-a luat locul Mădălinei Ghenea, nu doar în inima afaceristului Matei Stratan, ci și pe iahtul acestuia, acolo unde actrița și fostul iubit petreceau odinioară clipe de neuitat. Andreea a petrecut vacanța în Grecia pe iahtul lui Matei Stratan, în compania acestuia, dar și a mai multor prieteni.

Mai mult, ea s-a întors din vacanță și cu o superbă bijuterie nouă pe inelar, semn că relația celor doi ar urma chiar să fie oficializată în curând. Iahtul “Madiz” are 55 de metri, 6 încăperi luxoase, cântăreşte 107 tone şi a fost cumpărat cu 7,8 milioane de euro de tatăl lui Matei Stratan.

Cât de apropiați sunt?

  • Andreea Raicu are biroul alături de vila lui Matei Stratan

Potrivit apropiaților, Andreea l-a cunoscut mai bine pe Matei Stratan după ce s-au întâlnit de mai multe ori pe strada casei sale de lux de pe Bulevardul Dacia, acolo unde vedeta are biroul. De la o întâlnirea întâmplătoare sau nu, lucrurile au avansat, cei doi fiind zăriți de foarte multe ori împreună.

Mai mult, potrivit acelorași surse, Andreea îi cunoaște părinții lui Stratan, fiind chiar în relații foarte bune cu mama acestuia. Chiar și așa, niciunul nu a recunoscut, oficial, relația:“Nu sunt împreună cu Andreea Raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a spus, în urmă cu ceva timp, Matei Stratan,, pentru Playtech.ro.

Ce spunea Andreea?“La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”. Milionarul provine dintr-o familie cunoscută în Iaşi.

Mama sa, Elena Stratan, e medic ginecolog, iar tatăl său a fost şeful Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă “Sf. Spiridon”. Vila din Capitală, în care locuiește familia Stratan, este evaluată la milioane de euro. Pe lângă alte multe proprietăți, familia deține și un parc auto impresionant, cu limuzine de lux.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI