Master Chef Live Stream Online pe Pro TV. Vezi premiera sezonului 7

MasterCcef Live Stream Online pe Pro TV, premiera sezonului 7.

MasterChef Sezonul 7 2019 începe la Pro TV pe 9 septembrie, după o pauză de doi ani. Emisiunea revine cu un nou sezon și cu un juriu diferit față de primele șase sezoane. Mai marii televiziunii din pache Protopopescu spun că telespectatorii vor fi plăcut surprinși de noile probe, dar și de de personajele foarte interesante care se vor întrece pentru celebrul șorț.

Premiera sezonului 7 Master Chef Live Stream Online

Pro TV a anunțat că MasterChef se va difuzat de patru ori pe săptămână. Noutatea este că MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost în celelalte sezoane, ci de la 22.30, o programare neobișnuită pentru Pro TV. MasterChef a mai fost difuzat după 22.00 în sezonul șase, în 2017.

De luni până joi, cei trei jurați vor decide soarta celor care visează să obțină șorțul MasterChef!

Jurații de la MasterChef, Sezonul 7

Juriul MasterChef 2019, sezonul 7 este format din:

  • Chef Joseph Hadad
  • Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii)
  • Cosmin Tudoran, expertul în vinuri și fost membru al trupei Cassa Loco
Cei trei jurați de la MasterChef.
Premiera sezonului 7 de la MasterChef Live Stream Onlie la Pro TV.

Chef Joseph Hadad a reușit de-a lungul timpului să se reinventeze atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, prin arta culinară. Deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate. Ca un adevărat star al bucătăriei internațioanale, Chef Joseph Hadad a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru personalități internaționale și chiar președinți de state.

„Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

Juriul alcătuit din artiști și bucătari

Chef Silviu Chelaru și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil, a crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extrem de mult și nimic nu l-a oprit să-și transforme visul în realitate. Și-a încercat rezistența și talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în țară și a plecat în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cu o stea Michelin. Chef Silviu Chelaru a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca, ”primul său copil”.

„Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru.

Cosmin Tudoran este un artist! Dar în același timp este și unul dintre cei mai pasionați experți de vin din România. Fiind jurat în competiții naționale și internaționale de vin și îmbinând această expertiză cu oportunitatea de a mânca în restaurante premiate din toată lumea, Cosmin Tudoran intră în show-ul MasterChef cu o perspectivă complet nouă.

Masterchef sezonul 7 live stream online

MasterChef Sezonul 7 poate fi văzut și online live stream pe site-ul protvplus.ro, absolut gratuit. MasterChef  vine în sezonul 7 cu multe surprize și vă va ține cu ochii în fața ecranelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI