Mascota care l-a pus în dificultate pe Cătălin Măruță. ”Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap”

Mascota care l-a pus în dificultate pe Cătălin Măruță. ”Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap”
Catalin Maruta, pus in dificultate de o masca.

O mască marca Masked Singer a venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar provocarea a fost, evident, să reușească să afle cine se află în spatele ei.

Mascota care l-a pus în dificultate pe Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a fost pus în dificultate după ce o mască marca Masked Singer a venit în platou, unde a dansat de mama focului. Însă, chiar dacă a cerut ajutorul telespectatorilor și i-a pus mai multe întrebări personajului, tot nu a reușit să afle cine este sub acea mască de culoare verde.

A aflat însă că în spatele măștii se află o femeie care adoră să danseze, nu are copii, este blondă și este actriță. Dar Cătălin Măruță nu a reușit să dea răspunsul corect, chiar nici după toate aceste indicii, astfel că a venit momentul demascării. Surpriza a fost uriașă pentru Cătălin Măruță să vadă că sub mască se afla actrița de comedie Anisia Gafton. Aceasta s-a distrat pe tot parcursul momentului:

”E super senzatie, e super masca, m am distrat. Este cea mai buna masca anti-covid”, a spus Anisia Gafton.

Cătălin Măruță nu se aștepta ca sub acea mască să fie Anisia Gafton, așadar, a recunoscut:

”Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap”, a spus prezentatorul emisiunii ”La Măruță”.

Eugen Cristea și Cristina Deleanu, invitați azi La Măruță

Tot în ediția de azi au fost invitați și soții Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Cei doi au vorbit despre relația lor, ei având o căsnicie de 37 de ani.

Cristina Deleanu si Eugen Cristea, împreună de 37 de ani. E un lucru extraordinar, dar si familia voastra o admiram. Si voi stiti secretul.  Cand am vazut-o, nu mi-am dat seama ca e jumatatea mea. Aveam 12 ani si mergeam la toate spectacolele de teatru si am vazut 2 piese care mi-au ramas in memorie, si am vazut o actrita, pe doamna aici de fata, si credeam ca e o actrita din Franta. Asa parea. Ea avea 24 de ani. E diferență de 11 ani între noi. Are o supereleganta si are ea un anume stil pe care il admir, făcand din obiecte mici lucruri spectaculoase. Eu fac 69 de ani. Ea are 80 de ani împliniți. Acum poartă o peruca, filmeaza un lungmetraj cu o tanara regizoare, are rolul unei femei bătrâne”, a spus actorul Eugen Cristea.

Cei doi au spus și care este secretul longevității lor.

”Lucrurile nu stau chiar ca la 40 de ani, dar nici ca la 80. Ne salveaza munca si preocuparea continua, sa avem meciul in picioare. Tensiuni la relație au fost, dar cumpene nu. De obicei eu renunț”, a spus actorul Eugen Cristea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI