De ce nu au avut copii Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Ce i-au spus lui Măruță

De ce nu au avut copii Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Ce i-au spus lui Măruță
De ce nu au avut copii Cristina Deleanu si Eugen Cristea

Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre relația lor, o relație care datează de aprope patru decenii.

De ce nu au avut copii Cristina Deleanu și Eugen Cristea

Eugen Cristea și Cristina Deleanu și-au spus povestea de viață, cum s-au cunoscut și cum au rămas împreună vreme de 37 de ani.

”Cristina Deleanu si Eugen Cristea, împreună de 37 de ani. E un lucru extraordinar, dar si familia voastra o admiram. Si voi stiti secretul.  Cand am vazut-o, nu mi-am dat seama ca e jumatatea mea. Aveam 12 ani si mergeam la toate spectacolele de teatru si am vazut 2 piese care mi-au ramas in memorie, si am vazut o actrita, pe doamna aici de fata, si credeam ca e o actrita din Franta. Asa parea. Ea avea 24 de ani. E diferență de 11 ani între noi. Are o supereleganta si are ea un anume stil pe care il admir, făcand din obiecte mici lucruri spectaculoase. Eu fac 69 de ani. Ea are 80 de ani împliniți. Acum poartă o peruca, filmeaza un lungmetraj cu o tanara regizoare, are rolul unei femei bătrâne”, a spus actorul Eugen Cristea.

Mărturisiri emoționante

Eugen Cristea și Cristina Deleanu au spus și care este secretul longevității lor. Între ei este o diferență de 11 ani, dar acest fapt nu se sesizează deloc.

”Lucrurile nu stau chiar ca la 40 de ani, dar nici ca la 80. Ne salveaza munca si preocuparea continua, sa avem meciul in picioare. Tensiuni la relație au fost, dar cumpene nu. De obicei eu renunț”, a spus actorul Eugen Cristea.

De cealaltă parte, Cristina Deleanu a vorbit și despre un subiect extrem de sensibil, și anume, faptul că nu au copii. Însă cuplul are foarte mulți prieteni tineri, cărora le transmite gândurile

”Nu s-a legat, nu s-a pus problema. E partial un regret. Intalnirea noastra a avut loc mai tarziu. Eu nu am prea dorit sau nu s-a ivit. Eu de 58 de ani nu am concediu, am muncit foarte mult. M-am gandit de foarte multe ori. Eu am foarte multi prieteni tineri si am lasat ceva acestor tineri. Ei isi doresc sa ma intrebe ce si cum sau sa le propun eu niste gandiri, am incercat sa las si am multiplicat astfel persoana noastră”, a spus Cristina Deleanu.

Cei doi au venit în emisiunea lui Măruță cu cățelușa lor pe nume Yumy, pe care o au de 14 ani. Cristina Deleanu a găsit-o la trei saptamani, infasurata într-un sac si a salvat-o. Acum, ea e stăpână acasă, după cum afirmă cei doi.