03 feb. 2022 | 18:47

Marius Vintilă revine la radio. Cu ce trust uriaș din România a bătut palma

Monden
Marius Vintilă revine la radio. Cu ce trust uriaș din România a bătut palma
Marius Vintilă revine la radio.

Marius Vintilă revine la radio. Cu ce mare trust din România a bătut palma. Marius Vintilă are peste 20 de ani de experiență în radio, atât în programe, dar și în campania de marketing, iar din 1 februarie el face parte dintr-un nou proiect radio. Marius Vintilă este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite voci din eterul românesc.

Marius Vintilă revine la radio

Marius Vintilă este, începând cu data de 1 februarie, noua voce oficială Digi FM. El s-a alăturat echipei Digi FM, devenind al doilea voice over al rețelei radio care cea mai mare acoperire din România, și anume, Digi FM.

„Sunt bucuros să fac parte din nou dintr-o echipă de radio, mai ales că majoritatea viitorilor mei colegi îmi sunt în același timp foști colegi. A fost o plăcere să mă prezint la interviul pentru acest job. El ne-a oferit ocazia să vorbim atât despre vremurile bune de altădată, cât și despre vremurile bune care vor veni.

Dincolo de cadrul familiar în care îmi voi defășura activitatea există însă seriozitatea cu care am învățat să tratăm radioul în peste 20 de ani de când ne ocupăm cu asta. Aceasta este provocarea din fiecare zi pentru noi, cei care suntem vechi în meserie. De asemenea, voi lucra în premieră la un radio de știri, de aceea mă aștept să am multe de învățat de la colectivul redacțional” spune Marius Vintilă.

Cătălin Ivan, directorul Digi FM, Cătălin Ivan, a completat:

„Pentru noi, venirea lui Marius Vintilă în echipa Digi FM este o veche dorință, acum împlinită. Talentul, tonul inconfundabil, versatilitatea și experiența lui ne-au adus împreună pentru a livra mesaje memorabile. Marius este un profesionist care va ajuta Digi FM să-și ducă la următorul nivel comunicarea cu cei peste un million de ascultători”.

Digi FM este o combinație de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție”, dar și muzică.

Marius Vintilă, experienţă vastă în radio şi voice over

La Digi FM Marius Vintilă va lucra împreună cu Mara (Camelia Panaitescu), și ea o voce cunoscută atât din campanii publicitare, dar şi din colaborări muzicale cu trupe precum Zob, Sensor şi Subcarpaţi.

Marius Vintilă are o experienţă vastă în radio şi voice over, lucrând încă din anii ’90 la Pro FM. De-a lungul timpului, el a mai activat și la postul Radio Guerrilla, dar şi Europa FM şi postul TV Prima TV (unde a fost voice over). Vreme de 17 ani, el a fost voice-over pentru National Geographic, iar pentru o vreme a fost vocea Kiss FM.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro