Cu cine a fost înlocuit Flick la Radio ZU. Doar el ar fi putut să îi ia locul

Cu cine a fost înlocuit Flick la Radio ZU. Doar el ar fi putut să îi ia locul
El va fi noul coleg al lui Popescu

Flick a anunțat în urmă cu ceva timp că renunță la Radio Zu, spre surprinderea fanilor săi.

El a făcut anunțul așa cum și-a obișnuit fanii, în rime, mulțumindu-le colegilor săi pentru toți anii petrecuți la Radio Zu.

Cine i-a luat locul lui Flick la Radio Zu

Acum, Răzvan Popescu are un nou coleg de emisiune la Radio ZU. Este vorba despre Cuza de la Noapte Târziu, Iulian Adrian Popescu. Prima emisiune în noua formulă va fi marți, 19 octombrie, de la ora 16:00.

„M-a bucurat foarte tare propunerea iniţială venită din partea lui Răzvan să fiu colegul lui, să fiu părtaş aici în emisiune. Cred că niciodată nu m-am gândit la modul serios că aş vrea sau aş putea sau s-ar întâmpla vreodată ca eu să fac parte dintr-un proiect al unui radio, dar uite că …. Cred că secretul e să nu speri şi uite că s-a întâmplat.

Mă bucur foarte mult, sunt super entuziasmat. Pentru mine e o super provocare în momentul ăsta. Nu ştiu dacă voi fi bun sau rău, ştiu doar că vin cu entuziasm şi vin cu toate resursele mele semi-intelectuale pe cât m-a lăsat pe mine natura înzestrat şi vreau să le investesc în astea două ore de luni până joi şi trei ore, de vinerea. Sunt fericit, sunt încrezător, entuziasmat şi emoţionat.

Cred că un lucru nou cu care vin e lipsa de experienţă care într-o situaţie câştigătoare s-ar putea să aibă un farmec. Acum să sperăm că e situaţia asta.

Îmi doresc să învăţ de la Răzvan entuziasmul, vreau să fur de la el pasiunea de a face chestia asta. Mi s-a spus că radioul e un „drog” şi vreau să-l iau şi eu în doze zilnice. Vreau să învăţ să-mi eficientizez cuvintele. De la Răzvan trebuie să învăţ tot, pentru că eu vin de la zero.

Radio ZU, pentru mine ca membru fondator al Noaptea Târziu, este unul dintre stâlpii care s-au pus la construcţia proiectului nostru. Întâmplător, prima parodie a fost difuzată pe Radio ZU. 

Radio ZU l-aş asocia cu cuvântul „cool”. După părerea mea este cel mai cool radio de pe piaţă din România”, a spus Cuza pentru Pagina de Media.

Flick a declarat că vrea să se concentreze pe alte proiecte și că vrea să iasă din zona de confort, motiv pentru care a decis să părăsească postul de radio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI