Marius Elisei a recunoscut infidelitatea! Primele declarații despre aventura cu un celebru transsexual

Marius Elisei a recunoscut infidelitatea! Primele declarații despre aventura cu un celebru transsexual
Marius Elisei a recunoscut adulterul! Primele declarații despre aventura cu un celebru transsexual

Marius Elisei a recunoscut discuția purtată cu un transsexual renumit, pe nume Delia Rexha și a acceptat să vorbească despre acest subiect. Vă reamintim că el și Oana Roman au decis să-și mai acorde o șansă, după ce vedeta și-a anunțat separarea.

Marius Elisei a recunoscut infidelitatea!

Marius Elisei a fost contactat telefonic, după ce au apărut în presă discuții intime cu transexualul Delia Rexha. Soțul Oanei Roman a subliniat însă că era sub influența alcoolului și tot ce a spus au fost, de fapt, glume nevinovate.

“E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

Marius Elisei și Oana Roman au o fetiță împreună, care va împlini șase ani la sfârșitul lunii viitoare. Oana Roman a vorbit despre momentul în care a decis să-i mai acorde o șansă lui Marius Elisei.

”Nu s-a pus problema despre o altă femeie”

”E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp, au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, mărturisea Oana Roman,  după ce a luat decizia de a se împăca cu soțul ei.

Deși Oana Roman susținea că nu ”infidelitatea” este motivul certurilor dintre cei doi, pare-se adevărul ar fi altul. Se pare că acesta purta discuții cu un transexual pe nume Delia Rexha, pe care chiar el l-ar fi contactat, pe un site de socializare. Conversațiile sunt de-a dreptul uluitoare. ”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei, potrivit cancan.ro,

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI