Concurenții Survivor România care vor să meargă la Asia Express. Au făcut mărturisirea în seara aceasta

Concurenții Survivor România care vor să meargă la Asia Express. Au făcut mărturisirea în seara aceasta
Concurentii Survivor Romania care vor sa mearga la Asia Express

Survivor România și-a desemnat câștigătorul sâmbătă, 10 iulie, când Zanni a ridicat trofeul sezonului 2. Noi dezvăluiri apar în spațiul public despre doi dintre cei mai populari concurenți ai competiției din Republica Dominicană. Cine sunt cei doi participanți care

Concurenții Survivor România care vor să meargă la Asia Express

Marius Crăciun și Andrei Dascălu au demonstrat că sunt cei mai puternici Războinici din competiția Survivor România. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni la scurt timp după ce s-au cunoscut în Republica Dominicană și au câștigat, rapid, inimile susținătorilor lor din România.

Modestia, bunul simț, caracterul ireproșabil și abilitățile lor sportive i-au făcut favoriții publicului echipei albastre de mai multe ori, calitățile lor propulsându-i direct în marea finală a sezonului 2 care s-a difuzat sâmbătă, 10 iulie.

Ajunși înapoi acasă, în România, Marius și Andrei au făcut un LIVE video pe Instagram în care le-au mulțumit oamenilor pentru toată susținerea pe care le-au arătat-o pe parcursul lunilor petrecute la Survivor România. Cei doi au făcut dezvăluiri inedite. Andrei Dascălu și Marius Crăciun și-au susprins fanii când le-au spus urmăritorilor săi că ar accepta oricând provocarea de a merge împreună la Asia Express.

Andrei: Dacă am merge la Asia Express? Da, de ce? Mi-ar plăcea să mergem împreună!

Marius Crăciun: Pentru Asia Express trebuie să ne cheme ei, dar da, ne-ar plăcea să mergem împreună.

De asemenea, cei mai puternici dintre Războinici le-au dezvăluit fanilor care era secretul lor pentru a suporta mai bine lipsa hranei. Marius și Andrei beau câte un termos plin cu apă înainte de culcare pentru ca stomacul să le fie plin și să nu se mai gândească la lipsa proviziilor.

Cum reușeau Marius Crăciun și Andrei Dascălu să „păcălească” foamea la Survivor România

Cei doi finaliști le-au transmis un mesaj emoționant tuturor urmăritorilor lor din România, fără de care sportivii au mărturisit că nu ar fi ajuns atât de departe în competiție

Andrei: Eu am spus-o mereu că, oricât de bun sportiv eram, daca nu aveam susținerea din partea oamenilor, nu ajungeam atât de departe. Vă mulțumim.

Marius: Datorită voua am ajuns departe, am avut încredere că ceea ce facem e bine, că vă place de noi, ca suntem un exemplu și pentru voi și vă mulțumim.

Marius Crăciun și Andrei Dascălu, supranumiți „frații colan” de la Survivor România au fost asaltați cu mii de mesaje din partea admiratorilor care i-au întrebat dacă s-ar întoarce pentru un alt sezon Survivor.

Andrei: Da, m-aș întoarce peste un an, să am timp să mă recuperez.

Marius: Dacă m-ar chema la un sezon All Stars atunci da, m-aș mai duce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI