05 oct. 2024 | 19:11

Mario Fresh, prima reacție după despărțirea de Alexia Eram. Totul e oficial: „Da, este adevărat!”

Monden
Mario Fresh, prima reacție după despărțirea de Alexia Eram. Totul e oficial:
Despartirea momentului in showbiz

Mario Fresh a confirmat oficial despărțirea de Alexia Eram, punând capăt unei relații de mai mulți ani care a fost constant în atenția publicului. Cei doi au format un cuplu încă din adolescență și erau adesea considerați unul dintre cele mai stabile perechi din showbizul românesc, motiv pentru care vestea despărțirii a luat pe mulți prin surprindere.

Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit!

Mario Fresh tocmai a confirmat despărțirea de Alexia Eram! După ce s-a zvonit că nu ar mai forma un cuplu, artistul a dezvăluit că el și fiica Andreei Esca și-au spus adio după opt ani de relație!

”Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a transmis Mario Fresh pe internet.

Și-au spus adio după opt ani de relație

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-au cunoscut în perioada adolescenței, iar relația lor a devenit rapid un subiect de interes pentru fani și presa de scandal. Cei doi și-au trăit povestea de dragoste în lumina reflectoarelor, fiind prezenți la numeroase evenimente și împărtășind momente importante din viața lor pe rețelele sociale. De-a lungul anilor, au existat zvonuri și speculații cu privire la o posibilă despărțire, dar cei doi au negat constant aceste zvonuri, afișând o relație armonioasă.

Acum, însă, Mario Fresh a confirmat, în mod oficial, faptul că relația cu Alexia s-a încheiat. Cântărețul a explicat că decizia de a se despărți nu a fost una ușoară și că cei doi au rămas în relații bune.

Fanii, surprinși de veste

Vestea despărțirii a șocat mulți fani, mai ales că, pe parcursul relației, Mario și Alexia păreau un cuplu extrem de sudat și compatibil. Cei doi nu ezitau să își manifeste dragostea în mod public, iar fanii i-au susținut pe parcursul anilor.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Un mare risc când zbori cu avionul. Poți să te trezești fără bagaje
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Se schimbă obligatoriu buletinul. România, obligată de UE. Decizie vineri, 4 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro