Marina Almășan, primele declarații despre moartea lui Victor Socaciu. Prin ce trece fiul lor (exclusiv)

Marina Almășan, primele declarații despre moartea lui Victor Socaciu. Prin ce trece fiul lor (exclusiv)
Declarațiile Marinei Almășan despre moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan a oferit primele declarații despre moartea lui Victor Socaciu. Ce spune despre tragedia petrecută? Vedeta a vorbit și despre înmormântare. Va merge sau nu să-l conducă pe acesta pe ultimul drum?

Marina Almășan, declarații despre moartea lui Victor Socaciu: va merge la înmomântare?

Victor Socaciu a fost internat de urgență la Spitalul „Carol Davila” din București. Acesta a mai ajuns în vizorul medicilor în aprilie a.c. Compozitorul anunțase în vară că se simte mult mai bine și că speră ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare, nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, scria în august Victor Socaciu pe Facebook.

Din păcate, artistul s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 68 de ani, în ciuda eforturilor specialiștilor de a-i salva viața. Marina Almășan le este alături acum copiilor în aceste momente crunte.

„Gândul ca ți-ai pierdut unul dintre părinți te afectează”

Aceasta a mai mărturisit că nu este încă decisă dacă va merge sau nu la înmormântarea lui pentru că istoricul scandalos o trage înapoi de la această decizie. Cu toate astea, ea a mai mărturisit că fiul lor își va conduce tatăl pe ultimul drum, deși relația lor nu a mai fost apropiată după divorțul celor doi.

„Am aflat acum jumătate de oră. M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anunțat de una dintre fiicele sale. E derutat, chiar dacă nu mai țineau legătura… Totuși, gândul că ți-ai pierdut unul dintre părinți te afectează.

Eu nu am mai vorbit cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea. Victor s-a distanțat de el din cauza acelei femei, dar au mai vorbit, uneori.

Personal, nu știu dacă mă duc la înmormântare, sunt într-o cumpână… m-am sfătuit cu George (n.r. Cornu). Am fost și 16 ani împreuna, dar am avut totuși diferențe… Așa urât s-a terminat totul… Victor va merge la înmormântare”, a mărturisit Marina Almășan pentru playtech.ro.

„Îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea”

Vedeta a ținut să posteze câteva cuvinte de apreciere pentru cel care i-a dăruit un fiu și cu care a împărțit clipe de neuitat. Vedeta a atașat și un link al unei melodii care înseamnă mult pentru ea.

„Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. ? Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ… Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a scris aceasta pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI