Marina Almășan, bolnavă în secret de covid-19. Ce chin a îndurat: ”Durere atroce”

Marina Almășan, bolnavă în secret de covid-19. Ce chin a îndurat: ”Durere atroce”
Marina Almășan, despre infectarea cu COVID-19

Marina Almășan a vorbit despre infectarea cu coronavirus pe care a ținut-o departe de publicul său. Cei care o urmăresc deja de ani buni au aflat abia acum detalii despre starea sa de sănătate. Cum a fost acea perioadă pentru prezentatoarea de televiziune?

Marina Almășan a fost infectată cu COVID-19. Cum s-a simțit vedeta?

Marina Almășan s-a luptat două săptămâni cu virusul, dar a decis să nu facă public episodul acesta. Teama sa imensă a fost în dreptul părinților ei pe care nu dorea să îi expună.

Din păcate, prezentatoarea de televiziune chiar avusese o întâlnire cu cea care i-a dat viață înainte să afle că este infectată, motiv pentru care s-a simțit foarte vinovată. Deși purta masca de protecție, pericolul de îmbolnăvire existase.

Aceasta a mărturisit că: „Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfășurare. Odată pentru că , observand , în timp, influența pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca “întâmplarea” mea să-i “destabilizeze” emoțional pe cei ce am văzut că-și trag “din mine” energiile pentru a merge mai departe.

(…) În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mișelește, îngenunchind toată prudența care m-a caracterizat, în tot acest an. Nu mă întrebați cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, “spălători” de mâini și “păstrători” de distanțare fizică”, a detaliat jurnalista.

Gândul că ar fi putut să le facă rău tocmai celor pe care îi iubește nespus a făcut-o să se frământe teribil în toată perioada aceea. Ulterior, Marina Almășan a dezvăluit că are numai cuvinte de laudă despre experiența spitalelor și a tratamentului.

Cu toate că a primit nenumărate sfaturi de la apropiați care o îndemnau să nu pună piciorul în instituțiile medicale în această perioadă, prezentatoarea a decis să meargă pe mâna specialiștilor noștri.

Cum a fost experiența din spitale?

„Am intrat, pe poarta Spitalului Matei Balș de nenumărate ori, în aceste două săptămâni. Pentru a căuta, întâi de toate, leacul care ar fi putut însemna profilaxia pentru parinții mei; apoi pentru a-mi primi propriul tratament; apoi pentru a fi monitorizată în ce fel organismul meu răspunde schemei fixată de medici… Am mers la Balș cu încredere. Fără nicio reținere. Seara , acasă, în fața televizorului, rezistam cu greu asaltului de ură și venin, îndreptat împotriva medicilor și a spitalelor din România, iar a doua zi mă convingeam, la fața locului, de contrariu”
Marina Almășan (Sursa: femeide10.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI