Marilena de la Războinici a fost descalificată! A părăsit Survivor România

Marilena de la Războinici a fost descalificată! A părăsit Survivor România
Marilena de la Razboinici a fost descalificata de la Survivor Romania

Veste bombă pentru fanii celui mai dur reality-show de la Kanal D! Marilena de la Războinici a fost descalificată și a părăsit Survivor România. Care este motivul pentru care concurenta a plecat din Republica Dominicană.

Marilena de la Războinici a fost descalificată de la Survivor România

După ce Daniel Pavel a anunțat că Alexandra Stan părăsește competiția Survivor România din cauza problemelor de sănătate, o altă veste șocantă cade asupra fanilor emisiunii de la Kanal D. Marilena de la Războinici a fost descalificată și părăsește competiția din Republica Dominicană. Decizie fără precedent în echipa Războinicolor. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Marilena și de ce a fost nevoită să plece din concurs?

„Vreau să fiu sinceră, exact cum am făcut-o și până acum. În fiecare zi, de două săptămâni, nu mă mai regăsesc. nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu. (…) Nu mai pot să continui psihic și nu mă mai motivează absolut nimic și îmi pare enorm de rău pentru echipa mea pentru că în ultimul rând eu chiar i-am tras în jos. Am simțit în ultimele zile că sunt acea verigă negativă și mă simt extrem de vinovată. Legat de cei de acasă, le mulțumesc că m-au suținut, doar că i-am dezamăgit. Eu nu mai pot să continui, simt că nu mai pot efectiv.

Nu mă mai țin picioarele, îmi amorțesc. În fiecare zi mă trezesc plângând și pot confirma și colegii. Nu mai pot! Vreau să îmi cer scuze că i-am dezamăgit și le mulțumesc că mau susținut, dar și aici și acasă voi facee ceea ce simt.(…) Nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot. Nu îmi este rușine. Deși sunt o luptătoare și asta am vrut să dau dovadă tot timpul. În primele săptămâni am dat totul și cred că rezervele mele s-au terminat. Nu mai pot și nu mai vreau.”, a declarat Marilena de la Războinici în cadrul Consiliului.

De ce a vrut Marilena de la Războinici să plece de la Survivor România

Marilena Cuciurean a explicat că nu se simte deloc în apele ei și că își dorește să plece acasă. Concurenta susține că nimic nu o mai motivează să meargă mai departe la Survivor România și preferă să fie eliminată din concurs. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, i-a ascultat rugămintea și i-a făcut pe plac, nu înainte de a-i reaminti Marilenei că va fi descalificată și eliminată din concurs. Blondina a acceptat condițiile și și-a luat rămas bun de la colegii săi Războinici, vizibil emoționați că sportiva nu va mai face parte din echipa lor.

„Am înțeles, Marilena, însă decizia ta va duce la desclaificarea din competiția Survivor România. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor România se oprește în această seară, acum și aici. Te rog să îți iei rămas bun de la colegi. Drumul tău la Survivor se oprește aici, Marilena.”, a anunțat prezentatorul Survivor Daniel Pavel, în cadrul competiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI