Alexandra Stan, out de la Survivor România. Anunțul incredibil, ce a pățit cântăreața

Alexandra Stan, out de la Survivor România. Anunțul incredibil, ce a pățit cântăreața
Alexandra Stan a fost eliminata de la Survivor Romania

Alexandra Stan a fost eliminată de la Survivor România. Artista a trecut prin momente cumplite din cauza problemelor de sănătate și a clacat psihic. Ce a pățit cântăreața și ce mesaj a fost transmis în cadrul Consiliului de urgență de la Survivor România. Daniel Pavel a fost cel care i-a anunțat pe toți. 

Daniel Pavel a anunțat plecarea Alexandrei Stan

Alexandra Stan a trecut prin momente cumplite! Artista și-a luat rămas bun de la colegii ei din Republica Dominicană și a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor sale de sănătate care nu i-au mai permis să continue concursul. Cu lacrimi în ochi, vizibil emoționată, Alexandra Stan s-a despărțit de Faimoși și de Războinici, în cadrul unui Consiliu de urgență. Anunțul a fost făcut de prezentatorul Survivor Daniel Pavel.

„Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă. Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre.

Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre. Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm, vizează pe unul dintre voi, după o serie de analize amănunțite efectuate de acest concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis ca acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan. Alexandra ai cuvântul”, a anunțat Daniel Pavel în cadrul Consiliului de urgență din ultima ediție de la Survivor România.

De ce a fost Alexandra Stan eliminată de la Survivor România

Alexandra Stan a fost eliminată de la Survivor România. Celebra blondină a cedat presiunii, iar medicii i-au recomandat să se retragă, deoarece nu este aptă fizic și psihic pentru a continua competiția celui mai dur reality-show produs în România. Cântăreața și-a lua adio de la colegii săi de echipă, nu înainte de a le da un sfat prețios:

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele.

Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a declarat Alexandra Stan, cu ochii în lacrimi, la eliminarea sa din Survivor.

Urmăriți Playtech.ro și pe