07 mai 2024 | 14:24

Marii actori, îngrijorați pentru Florin Piersic, aflat pe patul de spital. Ileana Stana Ionescu și Dorel Vișan: ”Nu răspunde la telefon”. Mesajele lor te fac să plângi EXCLUSIV

EXCLUSIV
Marii actori, îngrijorați pentru Florin Piersic, aflat pe patul de spital. Ileana Stana Ionescu și Dorel Vișan: ”Nu răspunde la telefon”. Mesajele lor te fac să plângi EXCLUSIV

Operat la genunchi, pe 29 aprilie 2024, în urma unei infecții, Florin Piersic se află în continuare internat. Însă, cum familia maestrului a cerut discreție totală, iar el nu le răspunde prietenilor la telefon, marii actori au ales să îi transmită mesaje de suflet, prin intermediul Playtech Știri. Ileana Stana Ionescu, soțul ei, actorul Andrei Ionescu, și artistul Dorel Vișan îi sunt alături, acum, la greu.

Familia cere discreție totală. Ce au anunțat, de fapt, medicii din Cluj?

Actorul Florin Piersic (88 de ani) a luat o pauză de la activitatea artistică, în urma operației la genunchi, din 29 aprilie 2024, aflându-se și în prezent sub strictă supraveghere medicală, la o clinică din Cluj-Napoca.

Surse apropiate familiei susțin că infecția de la genunchi i-ar fi cauzat și probleme cardiace, urmând să îi fie schimbat stimulatorul cardiac. După zile de tăcere apăsătoare, căci rudele maestrului au precizat că doresc discreție totală, medicii au făcut, totuși, un anunț, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic:

”În momentul de față, se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos, într-o stare stabilă. Suntem un institut care are tot ceea ce are nevoie pentru a trata un asemenea caz”, a declarat Florin Crișan, managerul Institutului Inimii, potrivit digi24.

Soții Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu: ”Îi transmitem toată dragostea noastră”

Contactați de reporterul Playtech Știri, soții Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și Andrei Ionescu (95 de ani) și-au arătat îngrijorarea pentru bunul lor prieten, care are nevoie de ajutor medical:

”L-am sunat, ca să îl încurajăm, dar nu răspunde la telefon, este greu de prins. Probabil că îl caută acum prea multă lume, este obositor și pentru el. Dar, atât de mult îl iubim! Florin ne suna mai mereu, ca să ne întrebe cum suntem, dacă avem nevoie de ceva. Ileana a jucat în multe piese, alături de el, mai ales la Teatrul Național din București.

Îi dorim lui Florin Piersic, bunului nostru prieten, multă sănătate și să rămână la fel de vioi și de frumos sufletește, așa cum a fost și până acum. Îi transmitem toată dragostea noastră, să îl vedem din nou pe scenă, în spectacol!”

Citiți și: Noi detalii despre actorul Florin Piersic. Medicii au fost nevoiți să facă anunțul despre starea lui de sănătate

De ce ei au refuzat să rămână la azil?

Și vestitul cuplu de artiști se confruntă cu probleme de sănătate, având nevoie de sprijin. Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au stat o lună, de probă, într-un cămin de bătrâni, dar susțin că nu s-au acomodat. Iată motivele:

”Era ca un așezământ. Am stat o lună, ne-am dus să vedem această variantă, ni s-a spus că e extraordinar. Era ca un palat, dar nu merită, după părerea mea, era o sumă prea mare de plătit. Înainte de a ne duce acolo, am colindat cel puțin pe la vreo 10-12 asemenea locuri, am văzut multe frumoase, dar nu aveau lift.

Am sperat că, fiind foarte multă lume, voi socializa, voiam să mai schimbăm cu cineva o vorbă. Dar, n-am avut cu cine discuța, foarte puțini erau lucizi, cei mai mulți dintre ei suferiseră un AVC, erau neputincioși. Mai bine stăm acasă. Avem o femeie care are grijă de noi, avem mare noroc cu ea”, ne-a mai menționat Andrei Ionescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Dorel Vișan: ”Florin Piersic avea de mai mult timp probleme la genunchi!”

Nici actorul Dorel Vișan (86 de ani), stabilit în Cluj, nu are vești despre evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic:

”Toate televiziunile anunță că au vești despre Florin Piersic, lasă știrea la urmă, dar o fac pentru audiență, ca să stea lumea în fața televizorului, căci nici ei nu prea au avut noutăți. Eu și Florin suntem prieteni vechi, am sunat-o pe soția lui, ca să aflu cum e, dar nu mi-a răspuns. Florin avea ceva probleme la genunchi, mai vechi.

Probabil că n-a mai rezistat de durere și s-a operat. Sunt convins că va fi bine, dar să avem răbdare, la vârsta aceasta recuperarea este mai dificilă. Îi doresc și eu multă sănătate!”, ne-a declarat Dorel Vișan, exclusiv pentru Playtech Știri.

Medeea Marinescu, partenera lui Florin Piersic din ”Străini în noapte”: ”Ne vom reîntâlni!”

Iar Medeea Marinescu, partenera lui Florin Piersic, de aproape 20 de ani, în piesa de succes ”Străini în noapte”, a postat recent pe Facebook un mesaj încurajator, pentru actor, în aceste momente delicate:

”E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte sau că alergăm zgomotos spre o minivacanță sau suntem pe un pat de spital.

Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic.

Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă. Sănătate și speranță, dragă Florin!”.

Citiți și: Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Actorul a vrut să se afle de la el: „Cel mai important”

Mesajul lui Florin Piersic, după operația la genunchi

Actorul Florin Piersic a oferit, în urmă cu câteva zile, o scurtă declarație, pentru un post de televiziune, cu scopul de a-și liniști publicul adorat:

”Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”, a spus Florin Piersic pentru Realitatea Plus.

 

PlaySport
Imagini explicite! Fosta lui Clooney arată bestial și se iubește cu un român cu 15 ani mai tânăr! Cum a fost surprinsă pe balocn
Stiri din Lume
ANTONIA, filmată în INTIMITATE: Ținuta NEMAIVĂZUTĂ în care apare
Stirile PROTV
Operațiune de amploare în toată România. Zeci de persoane au fost „săltate” pentru pagube de 40 de milioane de lei
EVZ.ro
Vremea o ia razna în România. Vești din ce în ce mai rele de la ANM
Digisport.ro
FOTO Loredana Groza nu a stat pe gânduri. Cât a costat-o apariția alături de ”Generația de Aur”
Adevarul
Coreea de Nord spune că declarația nucleară emisă de China, Japonia și Coreea de Sud îi încalcă grav suveranitatea. „Este o bătaie de joc și o înșelătorie...”
BZI.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Spynews.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă în ziua în care fostul primar a fost eliberat / FOTO
Sport.ro
FOTO Cea mai sexy femeie din lume a pozat topless, iar fanii au reacționat imediat: "Cea mai frumoasă poză din istorie"
Viva.ro
Puțini știau detaliul ăsta despre Iancu Sterp! Chiar mama Geta a fost cea care l-a dat de gol: "Am remarcat că nu mai..."
Impact.ro
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Ego.ro
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Parteneri
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Redactia.ro
Ce mesaj îi transmite Mara Bănică lui Culiță Sterp, după ce a amenințat că o dă în judecată?! „Singurul lucru pe care îl pot recomanda...”
Click.ro
TOP 5 cele mai OPERATE vedete din România! Ele au apelat la ESTETICIAN
Vocea.biz
Raisa a fost găsită moartă. Fetița de doi ani dispărută ieri era într-o râpă și avea urme de violență pe corp
Digi24
Imagini din apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. Cum arată casa Reginei Întunericului / FOTO
Unica.ro
Toți șoferii fac această mare greșeală. Amenda e usturătoare
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Florin Prunea, din nou pe terenul de fotbal, după 18 ani. Eveniment istoric pe Arena Națională! / VIDEO
Spynews
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
Capital.ro
Imagini uimitoare cu "Muntele cu Narcise" din România. Locul e rupt din basme
Antena 3
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Anunțul făcut de Nea Marin
Avantaje
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Mediaflux
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă în ziua în care fostul primar a fost eliberat / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro