Marian Drăgulescu si Relu Pănescu au fost trimiși pe Insula Exilului. Anunțurile surpriză de la Survivor 2022

Marian Drăgulescu si Relu Pănescu au fost trimiși pe Insula Exilului. Anunțurile surpriză de la Survivor 2022
Marian Drăgulescu si Relu Pănescu au fost trimiși în exil la Survivor 2022

Ediția din 6 martie 2022 a emisiunii Survivor România 2022 s-a desfășurat tot sub auspiciile tensiunilor dintre concurenți. Disensiunile încă își spun cuvântul în tabăra Faimoșilor. Se parea că eliminarea lui Emil Rengle, considerat „manipulatorul” grupului, încă nu a reglat toate conturile. Dar regulile jocului la Survivor România 2022 sunt clare, dinamice, și tot ce s-a întâmplat pe traseu, între Faimoși și Războinici, s-a tranșat în Consiliul de Exil.

Marian Drăgulescu si Relu Pănescu au fost trimiși în exil la Survivor 2022

În ediția din 6 martie 2022 a adus în atenția publicului o nouă întrecere între taberele adverse: Faimoși și Războinici. Odată cu ediția din această seară, seria confruntărilor a început. Putem aminti, din ediția trecută, că Faimoșii au mai pierdut un coechipier: pe Emil Rengle.

După confruntarea din teren a celor două echipe, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a declarat deschis un nou Consiliu de Exil. Al treilea de până acum, de la începutul sezonului Survivor România 2022.

Și în acest Consiliu de Exil s-au remarcat, pentru fiecare echipă, câte un lider în ce privește viteza cu care au adus puncte. Aceștia au fost și cei care i-au trimis în exil pe concurenți, în această seară.

Amintim că, săptămâna trecută, la Exil au fost trimiși Cătălin Zmărăndescu și Doru Răduță. Cei doi au fost nevoiți să facă față izolării, foamei și, de ce nu, sentimentului de a se simți…proscriși.

În proba de astă-seară cel mai rapid a fost TJ Miles, care a avut și dreptul de alege, în tabăra Faimoșilor. De cealaltă parte, la Războinici, cel mai rapid a fost Ionuț Popa. Cei doi au ales care vor fi cei care vor merge în exil.

„O persoană care mai are de învățat și să înțeleagă sfaturile noastre”

Tj Miles a făcut și declarații, în ediția din această seară, vorbind despre cei care au dat randament mai puțin la ultimele probe, acesta spunând că:

„De două ori la rând, este mult mai greu acum, nu este nimeni accidentat. Chiar trebuie să mă gândesc la decizia asta puțin. Vreau să spun de ce aș trimite persoana asta. Noi am adus puncte pe traseu.

S-au schimbat multe în echipa asta după eliminarea lui Emil Rengle. Cred că o persoană care mai are de învățat și să înțeleagă sfaturile noastre, iar această persoană este Marian Drăgulescu.”, a declarat Tj Miles.

De cealaltă parte, deși nou venit în echipa Faimoșilor, Marian Drăgulescu a acceptat alegerea colegului său, spre deosebire de celelalte două săptămâni când CRBL și Cătălin Zmărăndescu au făcut scandal. Sportivul a recunoscut că se aștepta la nominalizare, spunând că:

„Am rămas atât de puțini încât o să mergem de două ori fiecare în acest exil, mă așteptam la acest lucru. Psihic sunt pregătit pentru exil. Plec cu inima curată.

Sper ca Faimoșii să câștige jocul de imunitate și să trec cu bine peste această încercare.”, spune Marina Drăgulescu, vizibil dezamăgit.

Războinicii rămân fără un concurent

În seara asta, Ionuț Popa a fost cel mai rapid în echipa Războinicilor, la Survivor România. Odată cu asta, a avut dreptul de alege pe cine trimite în exil. „Persoana pe care o votez este Relu”, a anunțat câștigătorul serii, Ionuț Popa. După aflarea veștii, cum era de aștepotat, Relu Pănescu a făcut și el decalrații, spunând că:

„Într-o măsură mă așteptam. Nu va fi o problemă pentru mine să fiu în exil, așa cum am depășit perioada din primul exil, așa o voi face și acum. Voi reveni și mai puternic și mai determinat.

Pot să spun în momentul de față că merg cu bateria încărcată și m-as bucura ca colegii mei să aibă grijă de mine cum au avut de Doru.”; spune Relu Pănescu.

Rămâne să vedem dacă vor face față cei doi exilului, mâine seară.