Nou scandal în tabăra Faimoșilor. Vedeta care a dat cărțile pe față: „Zmărăndescu, un om pervers, Elena Chiriac, o fată întreținută”

Nou scandal în tabăra Faimoșilor. Vedeta care a dat cărțile pe față: „Zmărăndescu, un om pervers, Elena Chiriac, o fată întreținută”
Nou scandal in tabara Faimosilor

Tensiunea atinge cote maxime în echipa Faimoșilor și un nou scandal îi are ca protagoniști pe Emil Rengle, Otilia Bilionera și Cătălin Zmărăndescu. Cine este Faimosul care își acuză coechipierii. A dat cărțile pe față și nu s-a mai putut abține în fața camerelor de luat vederi. Vedeta a lansat cuvinte grele la adresa luptătorilor.

Emil Rengle, atac la adresa Elenei Chiriac și a lui Cătălin Zmărăndescu

Conflictele au început încă de la primele ore ale dimineții în echipa Faimoșilor. După ce Radu Itu a confirmat faptul că există două tabere în cadrul echipei roșii, la ultimul consiliu, tensiunile au crescut în rândul vedetelor.

Emil Rengle le-a adresat cuvinte dure coechipierilor săi Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac. După ce Laura Giurcanu a acuzat-o pe finalista de la Ferma că se victimizează, dansatorul a numit-o „fată întreținută” pe luptătoarea de la Survivor România 2022.

„Elena mi se pare un pion, mi se pare că ea s-a pus în poziția aia, nu cred că a încercat Cătălin să o atragă în poziția aia de partea lui, cât ea s-a dus în direcția aia, nu știu care e problema ei sau dacă știe și ea că nu e destul de matură sau de interesantă cât să petreacă timp cu noi, real nu știu care e problema ei, dar cu siguranță are una.”, a declarat Laura Giurcanu despre colega ei Elena Chiriac.

„Lupul ăsta bătrân, Cătălin Zmărăndescu, este un om pervers!”

Câștigătorul de la Românii au Talent l-a caracterizat pe Cătălin Zmărăndescu precum un „lup bătrân, un om pervers”. De asemenea, Emil Rengle susține că nu are energie să interacționeze cu Otilia și Elena Chiriac.

„Lupul ăsta bătrân, Cătălin Zmărăndescu, este un om pervers, și de ce spun că este pervers… Pentru că aici nu s-au născut niciodată două grupulețe, el a făcut două tabere. În primul rând CRBL s-a exprimat că nu a făcut și nu a vrut să facă parte din nicio tabără, cum de altfel nici eu nu fac parte din nicio tabără, el pur și simplu, Cătălin, împachetează.

Când vine vorba de Elena și Otlia, nu am chef, nu am energie să vorbesc cu ele, e și o vorbă, nici Dumnezeu nu coboară la păcătoși, Dumnezeu spune, veniți voi sus. Ei, așa simt și eu față de Otilia și Elena.

Fetelor, dacă vreți să vorbiți cu mine, ridicați-vă, dar dacă începeți cu plânsete, cu miauum, Aa, mă faci mincinoasă? Mă faci așa… Nu eu nu te-am făcut, astea sunt proiecțiile tale despre tine, e ce crezi tu despre tine, eu doar îți zic că n-am zis ce spui tu, despre tine. Im over it, nu mai pot.”, a spus dansatorul.