Marian Ceaușescu susține că a fost invitat de Firea la discuții. Reacția lui MIrcea Badea

Marian Ceaușescu susține că a fost invitat de Firea la discuții. Reacția lui MIrcea Badea
Marian Ceaușescu spune că Firea l-a invitat personal să aibă niște discuții între patru ochi

Marian Ceaușescu, cel mai celebru protestatar #rezist, spune că Gabriela Firea l-a invitat la o discuție, după ce aceștia au avut iar o altercație în public. Primarul Capitalei susține că l-a dat deja în judecată pentru că s-a simțit hărțuită.

Marian Ceaușescu a declarat război total PSD-ului

Marian Ceaușescu a devenit iar vocal în spațiul public și pe Facebook ca urmare a evenimentelor din ultimele zile, adică rezultatul alegerilor europarlamentare și condamnarea lui Dragnea. Cel mai cunoscut protestatar #rezist, atât de către cetățeni, dar mai ales de către politicienii PSD, este de părere că lupta împotriva corupției nu s-a terminat, chiar dacă Dragnea a ajuns la închisoare.

El a spus de mai multe ori că toate partidele au în componență foști nomenclaturiști din suita lui Nicolae Ceaușescu, iar aceștia trebuie eliminați din viața politică. Marian Moroșanu consideră că noua generație de lideri ai României trebuie să provină din rândurile societății.

Marian Ceaușescu susține că a fost invitat de Firea la discuții.
Gabriela Firea spune că l-a dat în judecată pe Marian Moroșanu

Din această cauză, Marian Ceaușescu lansează tot felul de atacuri mai mult sau mai puțin personale la adresa liderilor din PSD, printre care și Gabriela Firea.

„Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Şi e plătită de o persoană aflată pe lista la europarlamentare a unui partid”, i-a strigat primarul Capitalei după ce a ieșit de la ședința CEx a partidului, Marian fiind afară, așteptând-o.

Marian Moroșanu susține că a fost invitat de Firea la discuții

Marian Ceaușescu susține că a fost invitat de Firea la discuții.

La câteva ore de la schimbul de replici peste gard dintre cei doi, protestatarul susține pe Facebook că Firea l-a invitat să aibă niște discuții:

„Astăzi, la ora 16:00, m-a invitat Doamna primar general la o discuție. Ce probleme întâmpinați bucureșteni, în cartierul dumneavoastră, pentru a-i aduce la cunoștință Doamnei Primar General”.

Mircea Badea, care, la fel ca toți cei de la Antena 3, o susțin decondiționat și aproape fanatic pe Gabriela Firea, a distribuit pe Facebook mesajul lui Marian Moroșanu, minunându-se: „Doamne, ferește!!!!!!!!!!!!!”, a scris prezentatorul pe rețeaua socială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI