De ce o refuză Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reacția fostului lider PSD

De ce o refuză Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reacția fostului lider PSD
Victor Ponta o refuză pe Gabriela Firea

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se întoarce în PSD. Liderul Pro România a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care explică de ce nu acceptă să revină în partidul pe care l-a condus între februarie 2010 și iulie 2015.

Victor Ponta o refuză pe Gabriela Firea

„Ah – nici nu vă inchipiuiți ce bine ne simțim când spunem NU!!! Noi suntem ProRomânia și suntem foarte mulțumiți cu asta! Chiar suntem ALTFEL și rămânem așa!

Noi de la ProRomania suntem oameni liberi – chiar NU suntem de vânzare ca alții! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminica la vot și facem marți invers! Chiar nu ne facem iar “frați” cu hoți și incompetenți ca să primim și noi un pic de “ciolan”! Chiar am înțeles ce au vrut să spună oamenii prin votul din 26 Mai și nu îi sfidăm și nici nu încercăm să îi prostim! Chiar am înțeles că problema României nu era omul Liviu Dragnea – ci “Sistemul Liviu Dragnea” – și toți acum vor să rămână în “Sistemul LD” după ce au scăpat rapid de om!”, a scris Victor Ponta pe rețeaua de socializare.


Liderul Pro România a precizat că a făcut și el parte din grupul indivizilor despre care a scris pe Facebook și că, după mesajul primit din partea românilor în 2014-2015, a înțeles ce are de făcut.

„Am muncit și suferit atâta timp ca să dovedesc că m-am schimbat în bine – există ceva pe lume care să mă facă să revin în “mlaștină”?!? NU”, a mai scris Ponta.

Mesajul lui Victor Ponta a venit în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut apel către foștii colegi din PSD, transferați la Pro România, să revină în partid.

„Le fac o invitație personală. Domnul Neacșu este un om competent pe vremea lui partidul a fost extrem de bine condus și echilibrat, la fel și domnul Mocioalcă și domnul Țuțuianu. Le fac o invitație personală să se întoarcă și dacă refuză să facem o alianță cu partidul din care fac parte”, a spus Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI