Maria Dragomiroiu, despre semnul divin primit de la mama sa. Ce a făcut marea artistă a României

Maria Dragomiroiu, despre semnul divin primit de la mama sa. Ce a făcut marea artistă a României
Maria Dragomiroiu, despre semnul divin primit de la mama sa. Ce a facut marea artista a Romaniei

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Jovială și pusă mai mereu pe glume, nici nu ai crede că marea artistă ascunde o mare durere în suflet. Este vorba de măicuța sa, cea care i-a dat viață. A primit un semn divin de la părintele său chiar de ziua onomastică.

Maria Dragomiroiu a primit un semn divin de la mama sa

Pe 8 septembrie, creștinii ortodocși o sărbătoresc pe Maica Domnului, zi în care se urează „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele de Maria, Marian și derivatele lor. Astăzi este și ziua onomastică a Mariei Dragomiroiu, care a primit un semn divin de la mama sa.

De ziua numelui, marea artistă a României a visat-o pe cea care i-a dat viață, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume. Semnul divin primit de la mama ei a făcut-o pe Maria să retrăiască toate clipele copilăriei și tinereții, atât cele frumoase, cât și cele dureroase. De aici și dorul care îi arde sufletul pentru părintele decedat.

Cu un ochi plânge, cu celălalt râde

Miercuri, 8 septembrie, Maria Dragomiroiu își serbează ziua numelui. În fiecare an, această zi o bucură, dar o și întristează. Cântăreața de muzică populară râde cu un ochi, cu celălalt plânge, deoarece, în urmă cu mai bine de 30 de ani, în aceasta zi și-a îngropat mama.

Cea care a adus-o pe lume pe celebra artistă a murit de tânără, lăsând în uma sa multă durere. Însă legătura mamă-fiică nu se rupe niciodată, așa se face că artista a primit un semn divin în această zi de la mama sa.

Artista și-a visat mama

Interpreta de muzică populară merge în fiecare an la biserică, pentru a oferi de pomană în numele mamei sale. Astăzi, 8 septembrie, a împărțit pachete cu mâncare celor săraci, în amintirea celei care i-a dat viață. Vedeta spune că a visat-o și asta înseamnă că s-a gândit la fiica ei.

”În această zi sfântă fac o mică pomană. I-am făcut o colivă și am și niște pachete pentru că am visat-o pe mămica mea dragă, pe care nu o mai am de 30 de ani. Mi-este foarte dor de ea, a murit foarte tânără, am visat-o și asta înseamnă că s-a gândit la mine, înseamnă că și ei îi este dor de mine, așa cum îmi este și mie zilnic. Sper că-n felul acesta o să-mi liniștesc sufletul, nu puteam să nu-mi aduc aminte astăzi de mama mea.

A fost un suflet înălțător, așezat pe o treaptă superioară, chiar pe opt septembrie am înmormântat-o. Atunci când nu mai este mama nu ai mai sprijinul acela de părinți, nu mai ești copil. Mama a fost ceva special pentru mine, mai ales că a murit când eu aveam 30 de ani, am crezut atunci când o să se sfârșească lumea atunci”, a mărturisit Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI