Iubita lui Alin Oprea, la fel ca Maria Dragomiroiu. Detaliul nebănuit care le leagă pe cele două EXCLUSIV

Iubita lui Alin Oprea, la fel ca Maria Dragomiroiu. Detaliul nebănuit care le leagă pe cele două EXCLUSIV
Iubita lui Alin Oprea și Maria Dragomiroiu: ce detaliu le leagă?

Alin Oprea, solistul trupei ”Talisman”, are o iubită frumușică-foc, cu trăsături de păpușă și cu o podoabă capilară de invidiat, lungă de un metru, exact cât măsoară și superbele plete ale celebrei artiste Maria Dragomiroiu. Dar, surpriză, cele două femei, care pot face lejer reclamă la produse de îngrijire a părului, sunt și bune prietene, pozându-se recent împreună, pe Litoral. Medana ne-a povestit, în exclusivitate pentru  playtech.ro, despre părul ei superb, ”moștenire de la bunica și mama”, cu care și-a fascinat și partenerul de viață: ”Alin nu m-ar lăsa sub nicio formă să îl tund”.

Iubita lui Alin Oprea și Maria Dragomiroiu: ce detaliu le leagă?

Medana, iubita lui Alin Oprea, ne-a povestit despre părul său superb, lung de un metru: ”De mai bine de 10 ani nu m-am mai tuns. Sigur că mereu coafeza îmi taie vârfurile, pentru a-l menține sănătos.

Produsele folosite sunt profesionale, de cea mai bună calitate, însă norocul meu legat de păr este faptul că e moștenire genetică, un cadou atât de prețios. Atât mama cât și bunica mea au avut parte de un păr foarte lung. Eu nu sunt vopsită! Părul meu este 100% natural și măsoară un metru.

Când voi avea fire albe prefer să îl las așa și să asociez părul alb cu înțelepciunea, deoarece sunt adepta naturaleții și a felului în care Dumnezeu a creat femeia. Creația Lui este, cu siguranță, cea mai bună variantă, iar eu sunt pe deplin mulțumită și recunoscătoare.

Alin a fost și este fascinat de părul meu și nu m-ar lăsa sub nicio formă să îl tund. Timpul alocat pentru spălat și uscat este de maximum o oră”, ne-a declarat Medana, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Superba femeie ne-a mai vorbit și despre prietenia cu solista de muzică populară Maria Dragomiroiu, care și ea, la rându-i, se mândrește cu podoaba capilară lungă de un metru: ”Eu și doamna Maria Dragomiroiu nu ne-am dat sfaturi legate de îngrijire a părului, pentru că, după atâția ani, de când amândouă avem un păr extrem de lung, cu siguranță știm tot ce trebuie legat de îngrijirea lui.

Ne-am admirat în schimb reciproc părul una alteia și am constatat că frumusețea doamnei Maria este nemuritoare”. Medana este adesea asemănată cu celebrul personaj de desene animate Rapunzel, fetița înzestrată cu un păr superb, lung, auriu și cu puteri magice.

Maria Dragomiroiu: ”Îmi spăl părul ca pe rufe, în lighean”.

Solista de muzică populară Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretele ritualului de îngrijire a părului, lung de un metru: „Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu duşul pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, şi puţin şampon ca să se facă puţină spumă.

Apoi torn puţin şampon în mână, asta e poziţia cu capul în jos, la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puţin balsam tot în lighean şi îl înmuiem. Ca să-l uscăm, facem morişca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des

Din cauza acestei morişti, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să ameţeşti, dar devine o obişnuinţă în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu acelaşi şampon, îl schimb mereu”, a menționat Maria Dragomiroiu, în video-ul postat pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI