Maria Constantin se pregătește de nuntă? Declarația care i-a alarmat pe fani

Maria Constantin se pregătește de nuntă? Declarația care i-a alarmat pe fani
Maria Constantin, dezvăluiri uimitoare. Își dorește să se căsătorească?

Maria Constantin trăiește cele mai frumoase clipe! Vedeta și-a găsit liniștea în brațele partenerului său, Robert Stoica, așa că fanii stau cu sufletul la gură pentru a afla dacă s-a decis să meargă în fața altarului. Iată că s-a făcut o dezvăluire inedită!

Maria Constantin vrea să îmbrace rochia de mireasă? Ce a dezvăluit

Maria Constantin trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei. Blondina este mai îndrăgostită ca niciodată, așa că nu se ferește din a discuta despre bărbatul ce îi oferă sprijin și înțelegere. Totuși, ea a surprins pe toată lumea cu o declarație ce are legătură cu nunta.

Cântăreața de muzică populară este sigură că o să se căsătorească cu partenerul său, chiar dacă cei doi îndrăgostiți nu au făcut planuri în acest sens până acum.

Maria Constantin consideră că nu actele contează, dar visează la un eveniment mic și discret pentru a sărbători povestea de iubire trăită alături de Robert Stoica.

„Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel mai important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta), dar nu ne-am gândit acum la chestia asta.

Cu siguranță, dacă voi face o nuntă, când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit, va fi un evenimt mic și foarte discret. Doamne ajută!”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Maria Constantin își dorește să devină mămică pentru a doua oară?

Maria Constantin se bucură de un fiu, Codrin, ce îi face fiecare zi mai frumoasă. Cântăreața de muzică populară este extrem de mândră de copilul său, dar nu exclude ideea de a deveni mămică pentru a doua oară, mai ales pentru că totul îi merge ca pe roate în viața amoroasă. 

Totuși, atunci când vine vorba despre o nouă sarcină, se pare că ultimul cuvânt îl are fiul său. Maria Constantin a dezvăluit că nu a vorbit cu el despre un frățior sau o surioară, dar nici cu partenerul ei. Vedeta preferă să se lase în voia lui Dumnezeu.

„Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat.

Nu am discutat cu el despre asta (nr. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu.”, a adăugat Maria Constantin.