Maria Constantin s-ar fi căsătorit deja cu iubitul ei. Detaliul care a dat-o de gol. Foto

Maria Constantin s-ar fi căsătorit deja cu iubitul ei. Detaliul care a dat-o de gol. Foto
Maria Constantin s-a căsătorit în secret cu iubitul ei?

Maria Constantin trăiește clipe deosebite! Celebra interpretă de muzică populară s-ar fi căsătorit cu iubitul ei. Cei doi nu au dat oficial vestea, dar fanii și-au dat seama imediat că amorezii ar fi făcut pasul cel mare. Artista a venit și cu alte explicații după ce s-a aflat totul. Mulți nu au înțeles ce s-a întâmplat la evenimentul recent la care a luat parte blondina. ,,Părinții iubitului meu sunt nașii de botez ai ginerelui, sunt nașii părinților lui”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin s-ar fi căsătorit în secret: ce detaliu au observat fanii recent?

Maria Constantin și Robert Stoica au fost nași de cununie cu toate că nu sunt căsătoriți. Majoritatea fanilor au crezut că artista a făcut pasul cel mare în secret, iar cu această ocazie au aflat și ei. Artista a venit cu explicații despre eveniment și a mărturisit că încă nu a avut loc ziua cea mare.

Acest lucru a trezit mai multe semne de întrebare pentru cei care o iubesc. Maria Constantin și logodnicul ei au fost nași de cununie recent. Potrivit religiei, cei doi ar fi trebuit să fie cununați religios înainte ca aceste lucru să se întâmple.

Cu toate astea, solista susține că a fost posibil și ca ei să joace acest rol și să nu fie căsătoriți. Mai exact, artista și partenerul de viață au fost nași doar cu numele, pentru că în biserică în locul părinților spirituali au fost părinții lui Robert Stoica.

,,Părinții iubitului meu sunt nașii de botez ai ginerelui, sunt nașii părinților lui, iar în biserică de fapt și de drept au fost nași părinții iubitului meu.

Noi am fost mai mult cu numele, au fost cumva două perechi de nași, dar cumva cununați și căsătoriți am nășit cumva împreună cu părinții lui Robert (n.r. iubitul Mariei Constantin). Faptul că fiind părinții care i-au cununat, nu a fost nicio problemă”, a mărturisit Maria Constantin, pentru spynews.ro.

,,A fost o petrecere pe cinste”

Blondina a oferit și câteva detalii despre evenimentul deosebit din familia sa. Cea din urmă a spus că a fost o petrecere foarte frumoasă, iar atmosfera a fost una de vis datorită unor artiști precum: Marcela Fota, Ionuț Dolănescu și Axinte.

,,Evenimentul a fost foarte frumos. Ei sunt rude ale iubitului meu. A fost o petrecere pe cinste, cu mulți colegi de cântec, Marcela Fota, Ionuț Dolănescu, Axinte. Evenimentul a avut loc în Curtea de Argeș”, a mai spus Maria Constantin.