Maria Constantin și iubitul ei, pas uriaș în relație. Cei doi se pregătesc de biserică

Maria Constantin și iubitul ei, pas uriaș în relație. Cei doi se pregătesc de biserică
Maria Constantin și iubitul ei, pas uriaș în relație. Cei doi se pregătesc de biserică

Maria Constantin a avut de făcut câteva dezvăluiri uluitoare. Frumoasa interpretă de muzică populară a mărturisit că ea și iubitul ei se pregătesc de un moment extrem de important în viața lor, ce va avea loc chiar la biserică!

Maria Constantin, dezvăluire uluitoare despre relația ei. Ce urmează să facă alături de iubit

Cântăreața este extrem de apreciată de publicul din România, având un talent ce nu poate să fie contestat. Pe lângă faptul că fanii au fost cuceriți de frumusețea ei, Maria Constantin niciodată nu s-a temut să vorbească sincer despre momentele bune, dar și despre provocările din viața ei.

Maria Constantin a avut de făcut câteva dezvăluiri uluitoare. Vedeta a mărturisit că ea și partenerul său vor deveni părinți spirituali pentru viitorul bebeluș al prietenilor apropiați pe care îi au, dar surprizele nu s-au oprit aici. Interpreta de muzică populară a făcut și anunțul despre inelul de logodnă.

Maria Constantin, extrem de îndrăgostită de iubitul ei. Ce planuri de viitor are

Deși interpreta dezvăluia în trecut că a trecut prin momente extrem de grele după ce a fost înselată, iată că aceasta este fericită din nou, mutându-se de curând cu partenerul ei. Cei doi se înțeleg foarte bine și abia așteaptă să facă multe lucruri deosebite împreună.

„Avem prieteni dragi care în curând ne vor fi fini. Când vor avea un bebe, noi o să fim nașii. Eu și iubirea mea vom deveni părinți spirituali, dar nu acum, când o să fie. Momentan nu avem planuri. Am discutat și faptul că ne cunoaștem de ceva și că ne-am înțeles foarte bine ne-au propus să fim nașii lor. Momentan nu a rămas însărcinată.”, a zis Maria Constantin la Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Ce a spus Maria Constantin despre inelul de logodnă

Cât despre inelul de logodnă, se pare că Maria Constantin nu își dorește să se laude cu o bijuterie scumpă și un diamant masiv. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că nu este atrasă de accesoriile extravagante, ci de alte lucruri ce nu pot fi cumpărate, cum ar fi încrederea și sinceritatea.

„Eu sunt mai modestă, nu sunt cu bijuterii foarte scumpe. Nu sunt o femeie care-și dorește lucruri extravagante, lucruri mari. Sunt o femeie simplă. (…) Nu asta concretizează o relație sau o fac mai stabilă. Cele mai importante sunt încrederea, sinceritatea și împlinirea sufletească.”, a continuat ea.