Maria Constantin, imagini de infarct. Cum arată artista în costum de baie: “Bombă”

Maria Constantin, imagini de infarct. Cum arată artista în costum de baie: “Bombă”
Cum arata Maria Constantin in costum de baie

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin se află în vacanță, de unde își răsfață admiratorii cu poze incendiare. Blondina și-a etalat formele apetisante pe internet, spre mulțumirea fanilor, care au sărit cu aprecieri și comentarii pozitive. Vedeta arată mai bine ca niciodată, așa că ar fi fost păcat să nu posteze imaginile pe rețelele sociale.

Maria Constantin, ipostaze incendiare în costum de baie

Artista Maria Constantin este posesoarea unui trup cu forme de invidiat. Conștientă de silueta de fotomodel, blondina s-a pozat în ipostaze incendiare, pe un iaht, asortând trupul bronzat cu un costum de baie de aceeași nuanță. Cu pletele în vânt, cântăreața profită de clipele petrecute în vacanță, departe de concerte și cântări.

Vedeta arată de vis și s-a pozat într-un mare fel în vacanță. Fosta soție a lui Marcel Toader știe cum să atragă atenția pe oriunde merge. Fie că adoptă ținute elegante, fie că se îmbracă în port popular, în jurul frumoasei vedete roiesc foarte mulți bărbați. Ca să nu mai spunem de aparițiile în costum de baie, care nu pot fi trecute cu vederea.

Vedeta arată bestial

Recent, solista s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, urcând imaginile pe internet. Maria Constantin este în vacanță, unde profită din plin de razele soarelui pentru un bronz perfect. Cu această ocazie, blondina și-a etalat silueta într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență bustul generos. Celebra cântăreață se mândrește cu talia de viespe și picioarele lungi (Vezi FOTO în GALERIE). Pozele nu puteau trece neobservate de fani, care au complimentat-o pe cântăreață. „Bombă”, i-a spus un admirator.

Blondina este împlinită profesional

Pe plan profesional, vedetei îi merge bine. Are afaceri, inclusiv o școală de canto popular, de care se ocupă printre concerte și petreceri private: „Este o școală strict pe canto popular, dar nu voi susține ore doar de canto popular, ci și de istoria muzicii tradiționale, port tradițional, adică tot ceea ce înseamnă a deveni un artist de muzică populară. Va fi o școală acreditată, unde la sfârșitul anului se vor susține examene și toți cei ce vor urma aceste cursuri vor obține o diplomă”, spunea artista.

Ce sacrificii face pentru siluetă

Maria Constantin este deținătoarea unui trup tras prin inel, pentru care face multe sacrificii. Potrivit vedetei, secretul frumuseții sale este foamea! Atunci când simte că a pus câteva kilograme pe ea, ia măsuri drastice imediat. Artista susține că nu-i place să fie grasă, nici măcar să aibă forme, așa că stă nemâncată. Cât despre operațiile estetice, blondina nu este contra lor, mai ales că are una deja la sâni.