Dan Bittman i-a făcut avansuri Mariei Constantin. Ce i-a putut spune artistei

Dan Bittman i-a făcut avansuri Mariei Constantin. Ce i-a putut spune artistei
Dan Bittman i-a făcut avansuri Mariei Constantin

Dan Bittman i-a făcut avansuri Mariei Constantin. Dezvăluirile îi aparțin artistei, care susține că bărbați din lumea showbiz-ului au „curtat-o” de-a lungul timpului. Nume precum Dan Bittman sau Cătălin Cazacu ar fi complimentat-o. Iată ce mărturisiri a făcut frumoasa blondină!

Dan Bittman i-a făcut avansuri Mariei Constantin

Maria Constantin a făcut dezvăluiri neașteptate la o emisiune de televiziune. Ea a spus că Dan Bittman și Cătălin Cazacu obișnuiau să o complimenteze, când se întâlneau la diverse evenimente.

„Dan Bittman și Cătălin Cazacu mi-au făcut avansuri, la modul ”Ești foarte frumoasă”, n-au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost complimente mai mult decât avansuri”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV.

Maria Constantin a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, dar trebuie să mai aștepte până să ajungă din nou în fața altarului, întrucât situația existentă a obligat-o pe cântăreață să amâne căsătoria cu Robert Stoica. Cei doi și-au programat însă nunta pentru anul 2023.

“Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a spus Maria Constantin, potrivit fanatik.ro.

Maria Constantin, o femeie curtată de bărbați celebri

Deși nu a dus niciodată lipsă de admiratori, Maria Constantin s-a făcut remarcată mai ales datorită legăturii sale cu Marcel Toader, de care a divorțat înainte ca fostul jucător de rugby să moară. Și chiar dacă a avut parte și de momente dificile în viața sa, Maria Constantin a rămas o femeie curtată de bărbați, fapt pe care niciodată nu s-a sfiit să îl recunoască.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI