Maria Constantin face furori la plajă sau la piscină. Vedeta arată senzaţional în costum de baie. Galerie foto

Maria Constantin face furori la plajă sau la piscină. Vedeta arată senzaţional în costum de baie. Galerie foto
Maria Constantin face furori la plajă. O nouă apariție incendiară a vedetei. Cum arată cântăreața de muzică populară în costum de baie.

Vedetele din România au luat cu asalt plajele și piscinele, în acest sezon estival. Printre ele se numără și cântăreața de muzică populară Maria Constantin. Cum preferă locurile fierbinți, artista nu a putut să nu marcheze apariții pe măsură. Solista arată senzațional în costumul de baie. Recent, a dat jos câteva kilograme și a reușit să își surprindă fanii în cel mai atrăgător mod posibil. Maria Constantin face furori la plajă.

Maria Constantin face furori la plajă

Maria Constantin a făcut publice, în ultima perioadă, fotografii incendiare pe conturile sale de socializare. Este una dintre vedetele care poartă cel mai bine costumul de baie. Cântăreața de muzică populară a răvășit mințile tuturor bărbaților, afișându-și toate formele armonioase.

Solista are un corp de milioane, mai ales după ce a reușit să dea jos câteva kilograme care o deranjau. În aceste circumstanțe, nu ratează niciodată ocazia de a-și etala silueta în cele mai elegante moduri. Maria Constantin a mărturisit că nu a urmat neapărat o dietă pentru a slăbi.

Vedeta a dezvăluit, recent, într-o intervenție televizată, că a renunțat să mănânce pentru a reuși să se mențină în formă. Pentru că nu poate să facă foarte multă mișcare, din cauza programului de muncă aglomerat, Maria Constantin preferă să compenseze totul din alimentație. Astfel, ea mănâncă doar o singură masă pe zi și, în rest, consumă mici gustări.

Cum a reușit să arate atât de bine

„Îmi primul rând, cred că de la foame. Într-adevăr, mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural. Dar, în principiu, foamea. Dacă nu mănânci, nu te îngrași.

De obicei nu mănânc decât o masă pe zi. Încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest, mai iau mici gustări – fructe, iaurt… Încerc să mă mențin din alimentație”, a recunoscut cântăreața de muzică populară Maria Constantin, într-o intervenție televizată.

Pe lângă faptul că a slăbit câteva kilograme, vedeta este și adepta intervențiilor de natură estetică. Artista are o singură operație de acest fel, potrivit informațiilor făcute publice până în prezent. În urmă cu mai mult timp, Maria Constantin și-a făcut implant la sâni, o procedură de care este foarte mulțumită și cu ajutorul căreia a reușit să arate ca acum.

Aparițiile sale, publicate și pe conturile de pe rețelele de socializare, încărcate și în galeria FOTO a acestui articol, au fost apreciate îndeosebi de către fanii săi. Frumoasa Maria Constantin a primit o mulțime de mesaje dulci din partea internauților, care i-au lăudat aparițiile amețitoare.