Cele mai cunoscute vedete de la noi la plajă. Cine poartă cel mai bine costumul de baie. Galerie foto

Cele mai cunoscute vedete de la noi la plajă. Cine poartă cel mai bine costumul de baie. Galerie foto
Cele mai cunoscute vedete în costum de baie, de la noi din țară. Alege tu care celebritate arată cel mai senzațional.

În acest an, vedetele din România au luat cu asalt plajele pline de farmec din străinătate. Și pentru că preferă locurile fierbinți, nu au putut să nu aibă parte de apariții pe măsură. Celebritățile și-au etalat toate formele armonioase în fața fanilor. În această vară, pe plaje, a fost pur și simplu senzație. Fotografiile incendiare publicate pe conturile și paginile de pe platformele de socializare ale mai multor vedete în costum de baie au răvășit mințile tuturor.

TOP vedete în costum de baie 2022

Printre vedetele care au publicat pe rețelele de socializare fotografii în costum de baie cel mai recent se numără Ilinca Vandici. Cum arată moderatoare de televiziune în costum de baie e pur și simplu senzațional. Vedeta și-a luat fanii prin surprindere, în cel mai plăcut mod posibil.

La cum arată Ilinca Vandici, nici nu zici că a avut burtică de graviduță. Nu este nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă materialele FOTO din galeria FOTO a articolului vorbesc de la sine.

De la costum de baie într-o piesă sau două, unele extrem de minuscule, altele cu imprimeuri de tot felul, vedetele din România au avut grijă să poarte articole vestimentare care să le pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice.

Și dacă au făcut-o intenționat sau nu, nu știm… Cert este că, fără doar și poate, multe dintre ele s-au fotografiat în cele mai seducătoare poziții. Este și cazul artistei Inna, care a marcat câteva apariții senzuale în largul mării și nu numai. Așa cum se poate observa și în galeria FOTO, bruneta cu forme atrăgătoare a rupt internetul.

„Te-a modelat pe placul tuturor bărbaților”

O mulțime de mesaje dulci după fotografiile publicate pe rețelele de socializare a primit și frumoasa Maria Constantin. Cântăreața a fost lăudată, de asemenea, de către fani pentru aparițiile sale amețitoare. Vedeta are un corp de milioane și nu pierde niciodată ocazia de a-și etala silueta în cele mai elegante moduri.

Foarte sexy s-a prezentat la mare și Antonia. Plină de senzualitate, artista de renume din țara noastră a cochetat cu camera și a reușit să își surprindă fiecare formă a trupului într-o manieră care a înnebunit cu adevărat fanii.

„D-zeu și mama natură a ținut cu tine. Te-a făcut și te-a modelat, nu numai (pentru – n.r.) placul lui Velea, ci al tuturor bărbaților”, a fost reacția unui internaut, după ce a văzut-o pe Antonia în costum de baie.

Nu rămâne mai prejos nici Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai admirate vedete din showbizul românesc. Influencerița nu ratează nicio ocazie de a se bronza la lumina naturală a soarelui. Iar de fiecare fată când o face, nu uită de fani.

Imaginile publicate de către Bianca Drăgușanu pe internet au strâns mii de aprecieri din partea fanilor. O mulțime de internauți i-au lăudat, de-a lungul timpului, aparițiile senzuale din fotografiile fierbinți.