Maria Chițu, umilită la Survivor România. Cine este Faimosul care a atacat-o: „Ești un copil răsfățat!”

Maria Chițu, umilită la Survivor România. Cine este Faimosul care a atacat-o: „Ești un copil răsfățat!”
Maria Chitu, umilita la Survivor Romania

Săptămâna și scandalul la Survivor România. Pentru că reality-show-ul din Republica Dominicană se apropie, cu pași vertiginoși, de final, conflictele dintre echipe devin din ce în ce mai tensionate. Cine este Faimosul care a atacat-o pe Maria de la Războinici.

Maria Chițu, umilită la Survivor România

Lipsa hranei, oboseala, condițiile extreme de supraviețuire precum și presiunea concursului își spun cuvântul, lăsând o amprentă semnificativă asupra concurenților săi. Persoanele care sunt luate în vizor în această săptămână sunt Elena Marin și Maria Chițu.

Războinica Maria a fost umilită de către Sebastian Chitoșcă. Fostul fotbalist de la FCSB condamnă comportamentul blondinei, denumind-o un copil răsfățat. Faimosul consideră că adversara lui din echipa albastră nu se comportă conform vârstei pe care o are, deși este cea mai bună fată din competiție, din punct de vedere sportiv.

Sebastian Chitoșcă: Pentru mine, Maria este un copil răsfățat, dar care nu face nimic întâmplător.

Maria Chițu: Mi s-a părut foarte urât. Nu i-am făcut nimic.

Conflictele dintre Zanni și Elena Marin nu par să se termine prea curând. Faimoasa coregrafă îl acuză pe coechipierul său de faptul că ar fi făcut-o bătrână. Faimoasa se simte jignită de acuzațiile pe care trapperul și fotbalistul Sebastian Chitoșcă i le aduc, în continuare, deși cei doi prieteni neagă acest lucru. Retrasă într-un colț, Elena Marin își plânge sentimentele.

Elena Marin: Mi-a spus că „Ești bătrână”. Sunt lucruri care dor pentru o femeie.

Zanni: Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă. Nu am zis eu că ești bătrână, lasă figurile astea.

Sebastian Chitoșcă: Nu meriți, vere! Ești nebună la cap?! Marilena și cu Ana trebuiau să fie aici, nu tu!

Elena Marin: Sunt ca într-un glob, din care nu pot ieși.

Consiliu de urgență la Survivor România

Va avea loc un consiliu de urgență joi, 17 iunie, la Survivor România. Daniel Pavel face anunțul la care nimeni nu se aștepta. Cine este concurentul care va fi eliminat din cadrul competiției din Republica Dominicană.

Deși mulți au bănuit că este vorba despre Cosmin Stanciu, deoarece are probleme de sănătate iar mâna lui este destul de afectată, unii internauți cred că cea care ar vrea să plece ar putea fi chiar Elena Marin, pe care stresul emoțional și psihic a început să o doboare:

Daniel Pavel: Am convocat Consiliul de urgență pentru a aduce amânunte în ceea ce privește unul dintre voi, iar numele acestui concurent este…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI