Culiță Sterp este tată pentru prima oară. Toate detaliile despre băiatul născut de Daniela Iliescu

Culiță Sterp este tată pentru prima oară. Toate detaliile despre băiatul născut de Daniela Iliescu
Culiță Sterp a devenit tătic! Totul despre băiețelul adus pe lume de iubita lui, Daniela Iliescu

Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima oară! Iubita lui, Daniela Iliescu, a născut un băiețel perfect sănătos, așa că aceștia se pregătesc pentru cea mai frumoasă perioadă din viața de cuplu. Fostul concurent de la Survivor abia aștepta să își cunoască micuțulul.

Culiță Sterp a devenit tătic! Daniela Iliescu a adus pe lume un băiețel

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt extrem de fericiți! Iubita cântărețului a adus pe lume în urmă cu puțin timp un bebeluș ce a cântărit la naștere 4 kilograme și a primit nota 10. Fostul concurent de la Survivor poate să își strângă în sfârșit băiețelul în brațe, după o lungă perioadă de așteptare. Acesta a renunțat la competiția din Republica Dominicană pentru a sta alături de partenera sa în momentul emoționant.

Daniela Iliescu a adus pe nume un băiețel complet sănătos. Aceasta a decis să nască într-o clinică privată din Cluj, unde s-a bucurat de supravegherea unui doctor extrem de experimentat, potrivit WOWbiz. Chiar dacă aceasta a avut grijă singură de ea și de bebeluș pe aproape toată durata sarcinii, iată că ea trăiește cele mai frumoase momente alături de cunoscutul artist.

Culiță Sterp a fost plecat la Survivor România 2021 timp de aproape 6 luni, loc unde a demonstrat că poate să facă față unor provocări greu de dus. Totuși, acesta nu a mai suportat dorul de casă și de iubită și a cerut să fie eliminat din show-ul extrem de dur pentru a se asigura că se află în România în momentul în care băiatul său se naște. După faptă și răsplată, căci artistul nu și-a lăsat partenera singură o clipă de când s-a întors!

Când se vor căsători Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Chiar dacă Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinți pentru prima oară, aceștia nu formează un cuplu încă și în acte. Despre acest subiect, fostul concurent din Republica Dominicană a dezvăluit foarte multe detalii. Cântărețul le-a povestit fanilor că își dorește să își ceară în căsătorie iubita, dar nunta va avea loc abia după botezul băiețelului său.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta.”, a spus Culiță Sterp într-un vlog de pe canalul său de Youtube.