Maria Cârneci l-a enervat pe Cătălin Măruță. Ce s-a întâmplat acum la Pro TV

Maria Cârneci a reușit să îl scoată din minți pe Cătălin Măruță. Invitată la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, din cadrul emisiunii de pe ProTv, cântăreața de muzică populară a ocolit cu grație aproape toate întrebările. Vedeta a ajuns în platoul emisiunii La Măruță, moment în care acesta i-a oferit un buchet de flori, cu ocazia zilei sale de naștere care va fi luni, pe 22 martie.

Maria Cârneci l-a enervat pe Cătălin Măruță în direct

Celebra cântăreață a acceptat să vină la rubrica întrebărilor picante, asta după ce zilele trecute s-a iscat un scandal monstru, după ce Maria Dragomiroiu a caracterizat-o pe Elena Merișoreanu ca fiind „mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”. Acum, a venit rândul Mariei Cârneci să își spună părerea despre mai multe nume celebre din muzica populară.

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers deloc așa cum își imagina Cătălin Măruță. Vedeta a spus încă de la început că este pregătită să mănânce toate sosurile, pentru că nu vrea să creeze niciun scandal cu colegii ei de breaslă.

Vorbind despre scandalul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu, Maria Cârneci a declarat:

„Am văzut, dar ai creat uragan, să înnebunesc dacă te mint. Toată lumea e cu ochii pe tine. Dacă știam că iese nebunia asta în post, zău dacă veneam. Să mor dacă veneam. Eu m-am născut liniștită. Ne spovedim, să dea dracu, dacă nu mănânc tot bulionul ăsta. Tot scandalul care s-a creat în urma la sosuri (…) cum să zic, s-a creat o chestie, multă lume m-a sunat, presă, televiziuni (…) dacă știu despre ce e vorba pot răspunde, mă întrebau cine are dreptate. Oamenii dacă au văzut că nu pot să vorbesc aiurea (..) Eu zic să pregătești bulioanele, nu sunt înfocată după picant, dar decât să vorbesc aiurea… Lumea mă știe, am plecat modest fiecare de la țară, sunt oameni pe care îi prețuiesc. Nu suntem perfecți niciunul, avem de învățat, de aia mie îmi vine greu, că dacă am de spus ceva la cineva, îl sun și îi zic sau la o cafea”, a spus Maria Cârneci.

Cătălin Măruță a insistat în repetate rânduri ca vedeta să răspundă la întrebări. Cu toate că Măruță a încercat să îi explice regulile jocului, și anume că este obligată să răspundă la întrebare, chiar dacă nu se va afla care a fost aceasta, Maria Cârneci a refuzat să dea nume, spunând că nu știe și că are nevoie de timp de gândire.

Maria Cârneci a dezvăluit o singură întrebare

După ce a nominalizat câteva nume, cântăreața a ținut să precizeze că întrebările nu au avut nicio tentă răutăcioasă, asta deși imediat ce a mâncat picant, a rupt fiecare întrebare.

„Trei nume mari (…) Mă pui la niște încercări…bine, că e ceva drăguț. Să nu zic cine știe ce prostie. Vreau să îi asigur pe cei de acasă că nu e ceva de rău. Prietena mea, Irina Loghin, Benone Sinulescu (…) Cred că mănânc tot bulionul ăsta. Dacă mor, nu mai vorbesc cu tine! Măcar e de bine, dar la restul pot să nu mai răspund? La treaba asta de aici (…) Vrei să spun ceva? Dacă aș fi porc, aș citi. Drăcoasă, perfecționistă, tipicară rău, exagerată da. Drăcoasă la modul plăcut, adică ai greșit, te-a ars. Și foarte directă”, a spus Maria Cârneci despre Niculina Stoican. 

A fost singura întrebare pe care Maria Cârneci a fost de acord să o citească. A urmat apoi un schimb de replici între artistă și Cătălin Măruță.

Maria Cârneci: „Tu mă obligi să spun ceva ce nu știu”

Cătălin Măruță: ”Hai, mă, Maria, ce naiba? Un nume. Colegii din redacție au zis că vine Maria, e cea mai directă, ce e în gușă și în căpușă, să vezi ce o să iasă (..) Și acum ce faci?”

„Nu știu nici macar unul. Uite, Tita Bărbulescu, o argeșeancă. Hai ca asta putem să o citim, am zis un nume civilizat, dar din respect, ca e postul mare si pentru că nu am stiu. Aici suntem la știi si castigi, lasa-ma dracului în pace. Cătăline, luni vreau sa îmi primesc „la mulți ani”, nu alte vorbe urâte!”, a spus Maria Cârneci. 

La ultima întrebare, Maria Cârneci a nominalizat două persoane: Vlăduța Lupău și Olguța Berbec. A rupt întrebarea și a mâncat picant, spunând că prima parte a întrebării era bună, dar a doua nu era „corectă”.

„Mănânc ca să nu spui partea a doua, că aia nu li se potrivea la fete (..) Am venit de dragul tău, că puteam să nu vin”, a spus cântăreața.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI