Margherita de la Clejani poate ajunge la închisoare în 2022. Ce a decis tribunalul

Margherita de la Clejani poate ajunge la închisoare în 2022. Ce a decis tribunalul

Lovitură grea pentru fiica Clejanilor! Margherita ar putea ajunge în închisoare la 2022 dacă nu plătește o amentă în valoare de 16.000 de lei. Noul an nu pare de bun augur pentru tânăra care a produs un accident rutier după ce a consumat substanțe interzise. Procurorii nu exclud să o bage după gratii pe fata Vioricăi și a lui Ioniță, care și-a aflat de curând sentința. Mai multe detalii despre decizia tribunalului, în continuare.

Fata Clejanilor ar putea ajunge la închisoare în 2022

Vești proaste pentru Margherita de la Clejani, la un an de când a produs un accident rutier și a fost depistată pozitiv cu aparatul DrugTest (care a confirmat prezența substanțelor interzise). De curând, fata Vioricăi și a lui Ioniță și-a aflat sentința: o amendă uriașă și permisul suspendat pe o perioadă de un an de zile. De menționat însă că decizia nu este definitivă.

Ghinionul pare să stea pe urmele tinerei, care are de plătit o amendă de 16.000 de lei și care rămâne pieton în 2022. Margherita a fost testată și cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a ieșit negativ. Nu și cel efectuată cu aparatul DrugTest însă.

Ulterior, vedeta a fost condusă la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice, confirmând prezeța unor substanțe interzise în organism:

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).

Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021“, se arată în decizia instanței.

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată. În ce condiții poate ajunge la Penitenciarul de Femei Târgșor

Ce a decis tribunalul cu privire la Margherita

Întrucât nu au fost mulțumiți de pedeapsa primită inițial de șoferița drogată, procurorii au cerut o sentință mai aspră. Astfel, fiind la prima condamnare, fata Clejanilor s-a ales doar cu o amendă penală de 16.000 de lei și permisul suspendat.

În cazul în care amenda nu va fi achitată, aceasta se va transforma într-o „vacanță“ de 200 de zile în spatele gratiilor.

Reacția Margheritei după aflarea sentinței

„Nu vreau să mai dau declarații, pentru că nu mă mai interesează sfera asta mediatică. Nici nu am citit ce a apărut în presă, nu mai sunt interesată“, a spus Margherita de la Clejani pentru Fanatik.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI