Marea greșeală pe care o fac utilizatorii de Whatsapp. Probabil ți se întâmplă și ție fără să-ți dai seama

Marea greșeală pe care o fac utilizatorii de Whatsapp. Probabil ți se întâmplă și ție fără să-ți dai seama

Cu siguranță petreci mult timp pe aplicația WhatsApp, fie că ești diferite grupuri de la serviciu, asociația proprietarilor sau cu familia, ori este principala metodă de comunicare cu cei dragi.

Marea greșeală pe care o fac utilizatorii de Whatsapp

Sunt peste 2 miliarde de utilizatori de WhatsApp în lume, iar această aplicație este una foarte populară, disponibilă pe telefoane din întreaga lume. WhatsApp este deținută de compania Facebook din 2014, însă funcționează ca o aplicație separată și este un serviciu de mesagerie rapid, care permite și apeluri sau conferințe video.

Dacă ai petrecut suficient timp pe WhatsApp, probabil știi că e dificil să ții pasul cu mesajele care curg încontinuu. Pentru a eficientiza comunicare, poți să încerci să trimiți mesaje vocale.

Totul este extrem de simplu. În căsuța în care scrii mesaje, în dreapta, este o iconiță care seamănă cu un microfon. Tot ce trebuie să faci este să ții apăsat și să înregistrezi mesajul vocal. Când ai terminat, ridici degetul de pe buton, iar mesajul se va trimite automat.

De ce este mult mai eficiente să trimiți mesaje vocale pe WhatsApp

În timp ce înregistrați un mesaj vocal, puteți să glisați spre stânga pentru a anula înregistrarea.

Dacă vrei să trimiți un mesaj vocal mai lung, atinge lung butonul de microfon și înregistrează mesajul. Glisează în sus pentru a înregistra fără să ții butonul apăsat. Când ai terminat, apasă trimiteți, iar mesajul vocal se va trimite destinatarul.

Este o metodă extrem de eficientă, iar durata unui mesaj vocal poate fi de la câteva secunde, la minute bune. Mesajele vocale sunt o opțiune excelentă de a comunica mult mai rapid decât prin scrierea de mesaje. Este ideal atunci când ai ambele mâini ocupate sau când vrei să transmiți ceva urgent. În plus, mesajul vocalul ajută destinatarul să îți perceapă tonul, iar comunicarea să fie mai clară.

Mesajele vocale pe Whatsapp economisesc timpul de comunicare și sunt foarte utile. Dacă te afli într-un loc public și nu vrei să dai play unui mesaj vocal, poți folosi căștile sau poți da volumul la minim și să apropii telefonul de ureche.

Aplicația care îți transformă mesajele vocale în text

Ca să fie lucrurile și mai simple, o aplicație te ajută să îți transforme mesajele vocale de pe WhatsApp în text, astfel încât să le poți deschide chiar dacă te afli într-un loc public.

Această aplicație se numește Transcriptor pentru WhatsApp și este disponibilă pentru Android. Trebuie să o instalezi și apoi să selecrezi mesajul vocal pe care vrei să îl convertești în text.

În plus, poți trimit un mesaj vocal, iar persoana care îl primește să îl primească în text. Pentru asta, poți folosi Asistent Google sau Siri, care îți va transforma mesajul vocal în text pe care îl va trimite cui dorești.

Pur și simplu activează asistentul și spune-i trimite whatsapp la (numele destinatarului, așa cum îl ai trecut în agendă). Acum, vei spune mesajul, iar asistentul va scrie pentru tine, urmând să confirmi dacă textul este corect și poate fi trimis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI