WhatsApp, mesaj ferm pentru utilizatori. Ce pățești dacă nu accepți noii lor termeni

WhatsApp, mesaj ferm pentru utilizatori. Ce pățești dacă nu accepți noii lor termeni

Facebook a fixat un nou ultimatum pentru utilizatorii WhatsApp. Mesajul aplicației pentru utilizatori. Intervalul de timp în care oamenii vor putea accepta ori ba condițiile impuse este de câteva săptămâni. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu conturile acestora.

WhatsApp, mesaj pentru utilizatori după ce Facebook i-a dat un nou ultimatum

Facebook deține platforma de mesagerie WhatsApp din anul 2014. Este normal ca practicile de afacere să prevadă și o modalitate de a obține profit de pe urma investiției inițiale de 19 miliarde de dolari. Problema este că WhatsApp este un serviciu care, înainte de toate, și-a clădit notorietatea pe promisiunea securității și protejării datelor intimității utilizatorilor săi.

Însă, între timp, compania lui Zuckerberg a început să exploateze succesul aplicației ”rivale”, obligând utilizatorii să consimtă pentru cedarea datelor colectate în urma folosirii aplicației de mobil direct către Facebook. Cei care nu își dau acordul, nu vor mai putea folosi WhatsApp, urmând a pierde accesul la serviciile platformei de mesagerie începând cu data de 8 februarie 2021.

S-a deschis o dispută, în urma căreia Facebook a lansat o condiție. A revenit acum la planul inițial, comunicând un nou termen-limită, fixat în data de 15 mai. Utilizatorii WhatsApp care nu se conformează acceptând noile reguli de folosire a aplicației impuse de Facebook nu vor mai putea trimite sau iniția apeluri de voce pe WhatsApp.

WhatsApp, mesaj ferm pentru utilizatori. Ce pățești dacă nu accepți noii lor termeni
WhatsApp, mesaj ferm pentru utilizatori. Ce pățești dacă nu accepți noii lor termeni

Conturile celor care nu se conformează riscă să fie șterse de pe platformă după 120 de zile 

Conform gizchina.com, WhatsApp a transmis că utilizatorii care nu sunt de acord cu noul set de reguli și condiții până pe 15 mai vor întâmpina următoarea situație:

„Pentru o perioadă scurtă de timp, acești utilizatori vor putea primi apeluri și notificări, dar nu vor putea citi sau trimite mesaje din aplicație. ”

Intervalul este de câteva săptămâni. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu conturile acestora. Se poate ca Facebook să trateze conturile ”neconforme” ca fiind inactive, prin urmare acestea riscă să fie șterse de pe platformă după expirarea unei perioade de grație de 120 de zile.

WhatsApp Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie, disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. Ea folosește conexiunea la Internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI