Marcel Pavel l-a uimit pe Florin Ristei la Neatza. Ce a spus despre Eurovision

Marcel Pavel l-a uimit pe Florin Ristei la Neatza. Ce a spus despre Eurovision
Ce a spus Marcel Pavel despre Eurovision

Marcel Pavel a fost invitat azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. El a fost întrebat de Florin Ristei despre concursul Eurovision.

Marcel Pavel l-a uimit pe Florin Ristei la Neatza

Amintim că reprezentanta României, Roxen, cea care a interpretat piesa „Amnesia” la Rotterdam, în prima semifinală a Eurovision 2021, a ratat, aseară, calificarea, fiind al treilea an consecutiv când România nu ajunge în finala concursului european.

Întrebat dacă s-a uitat la această competiție muzicală, Marcel Pavel, care în anul 2002, alături de Monica Anghel a obținut un loc în top 10, cu melodia ”Tell Me Why”, a declarat:

 ”Am vazut rezultatul Eurovisionului, dar nu vreau sa fiu rautacios. Parca si-a pierdut din valoare acest concurs. Eu apuc sa discut si cu colegii mei cu care m -am califiat in trecut poate ca si casele de discuri discuri sunt de vina pentru ce trimit… e greu. Unul ca tine s-ar fi potrivit. Cand ai o asemenea responsabilitate pe umeri, trebuie sa fii in stare sa o duci pana la capat”, a spus Marcel Pavel azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce a declarat Mihai Trăistariu despre Eurovision

Despre Eurovision, și Florin Ristei a declarat:

”Slabut Eurovisionul, e al cincilea an de cand nu ne mai calificam in finala. Interesanta vocea, interesanta si piesa, dar se pare că Eurovisionul vrea altceva”, a spus și Florin Ristei.

Despre prestația lui Roxen la Eurovision s-a exprimat și Mihai Trăistariu.

„Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște.

Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10.

Una peste alta… nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow.

Însă România, mereu, atâta poate”, a fost mesajul publicat de Mihai Trăistariu, ca o concluzie la semifinala din 18 mai. El a mai spus: „Rușine echipei!”.

De menționat este că Eurovision Song Contest 2021 este la cea de-a 65-a ediție a festivalului de muzică european, iar România a ratat calificarea pentru al treilea an la rând.

În anul 2018, România nu a trecut în finală. Pe atunci fiind reprezentată de trupa The Humans. Nici cu Ester Peony nu s-a reușit prezența în marea finală, artista reprezentându-ne în 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI