Mama Vlăduței Lupău arată senzațional la cei 60 de ani. Cele două seamănă izbitor de mult

Mama Vlăduței Lupău arată senzațional la cei 60 de ani. Cele două seamănă izbitor de mult
Femeia a împlinit 60 de ani

Vlăduța Lupău are cu ce se mândri. Pe lângă faptul că este o artistă cunoscută și iubită, vedeta este apreciată pentru frumusețea ei. Acum am aflat, însă, de unde a moștenit-o.

Vlăduța Lupău se mândrește cu mama ei, în vârstă de 60 de ani. Cântăreața i-a moștenit trăsăturile deosebite.

Cum arată mama Vlăduței Lupău la 60 de ani

Interpreta a postat o imagine cu mama ei, care a înmplinit 60 de ani. Vlăduța i-a transmis un mesaj amuzant celei mai importante persoane din viața ei.

„La muuuuulți ani, mami! (…) Uneori mă enervează, desigur! Și eu pe ea!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Ea a postat mai multe fotografii cu mama ei, iar fanii au putut observa cât de bine seamănă cele două.

Vlăduța Lupău își răsfață mama ori de câte ori are ocazia. Anul trecut, vedeta le spunea fanilor că și-a dus mama la o clinică estetică pentru o intervenție.

Artista a vrut ca mama ei să scape de ridurile de la nivelul frunții, așa că a mers cu ea să își injecteze botox. Într-adevăr, intervenția a avut efectul scontat, iar mama cântăreței a întinerit în urma procedurii.

Vlăduța Lupău a povestit, la un moment dat, că dragostea față de muzică s-a petrecut accidental.

Pentru că părinții ei lucrau mult, au decis să o ducă la Clubul Copiilor din orașul ei natal, Șimleu Silvaniei, pentru a își ocupa timpul rămas după orele de la școală.

Cu ce se ocupă mama Vlăduței Lupău

A ajuns la secțiunea Folclor, iar de atunci totul este istorie.

”Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău”. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist”, a spus Vlăduţa Maria Lupău.

În privința școlii, Vlăduța Lupău recunoaște că i-a fost greu să termine facultatea. Ea a urmat cursurile de Medicină Veterinară.

A ales această facultate pentru că este o tradiție a familiei. Mama Vlăduței este inginer zootehnist, așa că artista a vrut să o ia pe același drum.

”A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai spus artista.