12 iul. 2021 | 13:43

Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt. O să rămâi uluit

Monden
Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt. O să rămâi uluit
Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică de populară și de petrecere, cu milioane de fani în țară. Puțini știu însă ce studii are, de fapt, artista.

Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt

Vlăduța Lupău, tânăra artistă, este, de fapt, medic veterinar la bază. A avut chiar și cabinet veterinar, însă muzica a fost mai puternică și a ales acest drum, pe care a pășit încă de la patru ani. Se pare că talentul pentru cântat i s-a transmis de la bunicul ei care cânta la nunți, prin Maramureș.

“Eu am terminat Facultatea de Medicină Veterinară acum 5 ani. Am rămas la Doctorat, îmi pare rău că am lăsat acest domeniu deoparte, îmi plăcea mult. Dar succesul venit odată cu muzica m-a făcut să las deoparte cabinetul. Nu cred că voi mai face vreodată asta.

Dar şi mama şi fratele sunt medici veterinari. Tata are fermă, eu am câine, dar din ăla mare, de ţinut în curte. Părinţii mei, bunicii mei, nu au fost prea încântaţi de faptul că am ales muzica. Nu au crezut că o să am atât de mult succes. A fost o şansă, Dumnezeu a vrut să fie aşa! Oamenii de acasă mă ţin în priză, sunt o norocoasă. Bunicul meu canta mereu la nunţi, în Maramureş. Eu sunt singurul membru al familiei aşa de talentat.

Prima experienţă legată de muzică a fost la 4 ani, de ziua mamei. Am urcat pe scenă şi când a trebuit să cânt am fugit. Se uitau toţi la mine, aveam nişte emoţii. Mult timp am avut această problemă”, a povestit Vlăduța Lupău, la Vorbeşte Lumea.

Vlăduța Lupău, relație genială cu soacra

Vlăduța Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adi Rus. De altfel, ea și soacra ei au o relație foarte bună, iar mama fotbalistului are grijă de ea ca de propria fiică. Recent, Vlăduța Lupău a mărturisit că atunci când muncește din greu se poate baza pe soacra ei pentru o gustare sățioasă.

„Astăzi am din nou o zi din aia în care nici să mănânc nu apuc, dar am noroc că soacra mea mi-a făcut sandviș, să nu cumva, doamne ferește, să slăbesc”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor ei de pe Instagram.

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut la data de 8 martie 1991, în Șimleu Silvaniei din Județul Sălaj. Aceasta este cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău și este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal, precum și realizatoare de emisiuni de muzică populară.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro