Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt. O să rămâi uluit

Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt. O să rămâi uluit
Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică de populară și de petrecere, cu milioane de fani în țară. Puțini știu însă ce studii are, de fapt, artista.

Ce studii are Vlăduța Lupău, de fapt

Vlăduța Lupău, tânăra artistă, este, de fapt, medic veterinar la bază. A avut chiar și cabinet veterinar, însă muzica a fost mai puternică și a ales acest drum, pe care a pășit încă de la patru ani. Se pare că talentul pentru cântat i s-a transmis de la bunicul ei care cânta la nunți, prin Maramureș.

“Eu am terminat Facultatea de Medicină Veterinară acum 5 ani. Am rămas la Doctorat, îmi pare rău că am lăsat acest domeniu deoparte, îmi plăcea mult. Dar succesul venit odată cu muzica m-a făcut să las deoparte cabinetul. Nu cred că voi mai face vreodată asta.

Dar şi mama şi fratele sunt medici veterinari. Tata are fermă, eu am câine, dar din ăla mare, de ţinut în curte. Părinţii mei, bunicii mei, nu au fost prea încântaţi de faptul că am ales muzica. Nu au crezut că o să am atât de mult succes. A fost o şansă, Dumnezeu a vrut să fie aşa! Oamenii de acasă mă ţin în priză, sunt o norocoasă. Bunicul meu canta mereu la nunţi, în Maramureş. Eu sunt singurul membru al familiei aşa de talentat.

Prima experienţă legată de muzică a fost la 4 ani, de ziua mamei. Am urcat pe scenă şi când a trebuit să cânt am fugit. Se uitau toţi la mine, aveam nişte emoţii. Mult timp am avut această problemă”, a povestit Vlăduța Lupău, la Vorbeşte Lumea.

Vlăduța Lupău, relație genială cu soacra

Vlăduța Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adi Rus. De altfel, ea și soacra ei au o relație foarte bună, iar mama fotbalistului are grijă de ea ca de propria fiică. Recent, Vlăduța Lupău a mărturisit că atunci când muncește din greu se poate baza pe soacra ei pentru o gustare sățioasă.

„Astăzi am din nou o zi din aia în care nici să mănânc nu apuc, dar am noroc că soacra mea mi-a făcut sandviș, să nu cumva, doamne ferește, să slăbesc”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor ei de pe Instagram.

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut la data de 8 martie 1991, în Șimleu Silvaniei din Județul Sălaj. Aceasta este cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău și este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal, precum și realizatoare de emisiuni de muzică populară.